Storebælt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
john-arne w.

Her er ett bilde jeg har stor sans for, rene linjer, pen inndeling i bildet, og i S/H og i høydeformat som virkelig gjør bildet. Jeg synes også det er flott når bruer avbildes slik med en fin bøyd linje inn i bildet og forsvinner inn i horisonten. Likte også overgangen ifra sjø til himmel samtidig som brua lage en slags "skillelinje" mellom hav og himmel. Eneste jeg ikke greier å å bestemme meg for er måsen, jeg både likte den og likte den ikke. Både med at den da fyller ett tomrom og da skaper en balanse i bildet, men den kunne like gjerne ikke vært der.


hilsen john...
Gulli Hanne O.

Velfungerende komposisjon med brua som forsvinner i buen bakover i disen. Fine gråtoner, jeg liker godt kontrasten mellom den mørke høyresida og de helt lyse toner mot venstre. Bra at skillet mellom hav og himmel er synlig, også forsterket av brua selvfølgelig. Liker ditt valg av høydeformat, og jeg synes fuglen må være der - ellers blir det for tomt og bildet blir høyretungt.

mvh Gulli
Marit O.

Her har John-Arne og Gulli sagt det meste,enig at dette var lekkert komp i noen nydelige kontraster,bare en hvit ramme savner jeg Bjørgulf :)

Virkelig stemningsfult var dette!!!!


God Sommer!


Mvh Marit
Unni F.

Her er mye sagt, det meste. Men likevel, - dette var et knall stilig bilde, stramt, mystisk og stemningsfullt. Jeg synes du utnytter det tomme rommet på en bevisst måte, - både pga. den lille fuglen (som jeg mener skal være der) og fordi det tomme himmelrommet og den buede linjen utfyller hverandre. Bro og himmel flyter sammen langt borte i tåken og danner et slags møte med "evigheten" der horisonten slutter. Interessant bilde som bør komme på en vegg....
Jon K.

Henger meg på de andre her. Kunne gjort seg på veggen! Måka synes jeg absolutt bør henge der.

Skulle til å foreslå å klone bort en flekk på himmelen, men det var visst bare jeg som har sølt kaffe på skjermen . så den får jeg nesten fjerne selv:)
Bjørgulf B.

Tusen takk John Arne, Gulli, Marit, Unni og Jon, setter stor pris på kommentarene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu