- Borestranda 8.juli -
Eit stemningsbilde frå ein sommardag i juli kor stranda låg så aude. Etter dagevis med kuling og bølger langt på land var det lite med sommarstemning på Borestranda.
Bildet inngår i albumet Borestranda året rundt -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-85mm f/4-5,6 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger104
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg liker bildekompen her med stolpen plassert i det gyldne snitt og ikkje minst den varme gløden i bildet ditt. Her har du vore ute til rett tid og fanga det spesielle lyset rett før sola går ned.
Fine spor i sanden og fine fargar i bildet.
Bildet har eit malerisk preg som eg liker.

Mvh Inger Anne:)
Avsluttet .

Først og fremst et nydelig motiv med et malerisk uttrykk. Stolpen er prikken over i'en. Det minner meg om en kjent kunstfotograf med tilhold her i Vestfold som ofte bruker slike ting som avgjørende elementer i komposisjonene sine. I tillegg til det andre positive som er sagt i kommentaren før meg her, synes jeg også den lille skyggen/sporet i sanden, nederst i høyre hjørne gjør noe for balansen i bildet sammen med stolpen. Bare å bøye seg i "sanden" å si gratulerer med enda et flott strandmotiv da!
Gulli Hanne O.

Flott drag innover i bildet, med stranda som strekker seg helt mot de små husene langt der borte. Varme, gyldne farger og flott lys framhever strukturen i sanden fint, og stolpen er et flott blikkfang. De mørke skyene og bølgene vitner om uværet som har passert, og de skaper liv i et ellers ganske øde landskap.
Jeg liker komposisjonen godt, framhever godt det storslagne og åpne landskapet dere har på Jæren.
Jeg ser to støvkorn på himmelen rett til venstre for stolpen, de kan nok tas bort, men det er pirk i et ellers meget flott bilde. Liker det.

mvh Gulli
Ole-Kristian T.

Hei Tone, det var gøy å se et bilde av deg igjen når jeg tilfeldigvis gikk innom foto.no. Nydelig bilde, og da tenker jeg ikke minst på de nydelige pastelltonene i sanden, på skyene og i lyset generelt. Vakkert, og en påminnelse om hvor mye lyset har å si for resultatet i et bilde. Flott plassering av stolpen, som er et nødvendig og bra element i bildet. Forresten var det nye (?) profilbildet av deg også veldig fint :).

Ha en velsignet dag videre!

Ole-Kristian
Avsluttet .

Hei Tone.
Dette ble eksotisk og meget jærsk fra vår vakre strand.
Et herlig skylag med et oppbrudd i skylaget der den blå himmelen åpenbarer seg mellom skyene.

Varme gode fine toner i sanden, og gjerdestolpen ser ut for å være godt plantet i sanden, den er sikkert ganske ny?
Var på flere strender idag isammen med Roy Arne og kone, mye folk som vandret, noen badet og mange drev med drager og større vindseil. Midt på dagen blir det jo ikke noe særlig å ta bilder av, men jeg måtte jo vise disse østlendingene våres vakre strender.
Det har faktisk ikke vært så mange kvelder med godt lys iår. Mye vind og kaldt. Regnet som kom gjorde godt for oss alle, så nå vil jeg håpe på en sommer med fine kveldstimer som dette du har fanget her.
Et veldig avstemt fint og korrekt bilde av Borestranda.

mvh arild
Håvard F.

Behagelig og rolig bilde dette Tone. Liker roen jeg ser i bildet ditt. Fine farger og flott lys
mvh
Håvard
Tone A.

Tusen takk for alle kommentarar. Dette er frå ein julikveld kor eg fanga kveldssola som kom gjennom ein skysprekk. Ganske varm vind frå sør, men sterk kuling var det mest ingen som var ute denne sommarkvelden. Trestammen er sett opp for at surfarane skal veta kor dei er.
I går var første dagen at det var sommarvarme og mange folk ved sjøen, men i dag er det regn igjen.
Forsatt god sommar, eg kjem igjen med kommentarar seinare i veka.
Helsing Tone
Isidoros P.

Nydelig lys og vakkert landskap.Silkemyk tone..det beste jeg vet..:)
Tone A.

Isidoros:Gildt at du likar denne sommarstemninga på Borestranda. Mest uvanleg med stranda øde ein julikveld.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu