Little spy
En søt liten flue jeg fotograferte på stranda i danmark. De var overalt, og lette å komme inn på! =)
Det er diskutabelt om bildet skal stå slik jeg har valgt å ha det (det var slik det var i virkeligheten), eller om man skal ha det liggende slik at det ser ut som at fluen står på ett mere vannrett strå (noen har valgt å se det slik). Hva synes du? Selv liker jeg det best på høykant, da det stemmer med virkeligheten, og derfor ser mere naturlig ut for meg.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476938} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Geir K.

Liker bildet ditt her av blomsterflua (sveveflue). Flott komponert og jeg liker meget godt formatet du har her. Det ser forøvrig ut til at du ikke har fått satt fokus hel rett her,da det ser ut som fokus sitter bak øyet og ikke på hodet. Så skarpheten uteblir.

Mvh Geir
Monica H A S.

Så den typen heter blomsterflue/sveveflue? Tusen takk! Jeg har gått og lurt på hva rette betegnelsen var, lenge..
Du sier noe der, ang skarpheten.. Jeg ahr fått med håra som kranser til rundt hodet, men akkurat oppå hodet og øya ble det dårlig med..
Jeg har en tendens til å bli litt ivrig og knipse ivei på største blenderåpning, OG så nærme insektet som mulig. Så dybdeskarpheten blir da en smule begrenset uansett om jeg bruker mindre blenderåpning..
På det andre bildet du kommenterte, hadde jeg tatt meg litt sammen, rygget litt unna, og valgt mindre blenderåpning. Det funka utrolig bra.=)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu