Brudepar
Bryllupsbilde som ble tatt ute på Smøla 17/07-2010
Utstyr
  • Canon 5D MarkII
  • EF 24-105L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_477222} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kim M.
+1
Heisan, liker positur, lys og farger her, men det som ødelegger hele bildet er ugresset som blafrer i vinden. Et virkelig forstyrrende element og som ødelegger noe som ellers kunne blitt et bra bilde.
Eric F.

for dette bildet, så var det tilsiktet at naturen skulle være en del av bildet. Men ser poenget ditt, normalt så tar man denne type bildet mest mulig rent.
Frode H.
+1
Glimrende komposisjon!

Flott lys og fine farger. I motsetning til KM synes jeg at ugresset gjør seg meget godt i bildet. Det skaper diagonaler og skaper balanse i bildet - i likhet med fjellveggen bak brudeparet.

Det eneste jeg kunne ønske meg var at bakgrunnen var en anelse mer ut av fokus - drar "litt" for mye av oppmerksomheten bort fra brudeparet. Ihvertfall sjø og land i bakgrunnen - skyene er forsåvidt flott slik de er.

Ett av de bedre brudepar- bilder jeg har sett.

Igjen; glimrende komposisjon - tydelig at du har lagt litt arbeid i den.
Eric F.

takk for det :)

ja mindre dof hadde gjort seg, men med knall sol så er det vanskelig å få alt til å balansere når man ikke har rask nok sync. Ellers så kan man gjøre noe endringer i post :)
André G.
+1
Liker bildet som helhet.
Synes vel at brudeparet (som jeg antar skal være fokus) forsvinner litt i sammenhengen. Mestfordi ansiktene deres er litt vendt ut av bildet.
Ellers synes også jeg forgrunn, bakgrunn og naturdelen funger fortreffelig.
Vil spesiellt fremheve at jeg likte etterbehandlingen fargemessig. De litt blasse fargene gir bildet ett litt rustikt og klassisk preg.
Godt håndarbeide!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu