Fra vårens workshop i Flatanger.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger126
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_478900} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Nils Christian S.

Et fantastisk godt Havørnfoto der du har fanget den klar for nedslaget!
Dramatisk - actionpreget - tatt i et glimrende øyeblikk !
Likte komposisjonenen din. Synes ikke det gjør noe her at ikke hele den store rovfuglen er med i billedflaten, med andre ord: et spennende utsnitt!
Mvh Nils Christian
Roar K.

God skarphet med fine detaljer i fjærdrakta. Når det gjelder plasseringen i flata føler jeg at det er litt uheldig at vingen går direkte ut i hjørnet. Jeg får en slags følelse av at den henger som i en trapes el.l. rett utenfor hjørnet og pendler fram og tilbake, noe plassering av bein og klør forsterker. Nå har jeg jo fotografert såpass mye fugl i flukt at jeg vet at det ikke altid er å velge og vrake. Men hvis du har litt mer oppe så ville jeg nok lagt på litt oppe noe som forøvrig er fullt mulig å legge til her også i og med at du har ensfarget blå himmel.

Roar
Finn Arne M.

Takk for raske tilbakemeldinger.
Dette var i utgangspunktet et bilde som jeg hadd valgt bort på gr. av den tette beskjæringen, men ser at det muligens kan fungere allikevel.
Ser at det er litt delte meninger og slik skal det jo også være.
Har ikke noe mere å gå på i øvre/venstre kant, så det må bli som det er.

mvh.
FAM
Bjørn T.

Her er det full konsentrasjon og masse action. Synes det tette utsnittet fremhever dette. Masse detaljer. Flott fanget. Mvh Bjørn
Geir K.

Flott bilde. Skarpt med gode detaljer.Liker utsnittet du har her og for meg så gjør det ingenting at ikke hela ørna er med. Artig og se klørne som er klar til bruk.

Mvh Geir
Solvår B.

Skarpt nebb, skarpe ørneklør som er klar til bruk. Et flott bilde av ørna som gjør seg klar til å fange byttet.
: ) Solvår
leo l.

Gratulera med supert actionfoto! Dette er naturformidling av høy standard.Du fikk fram de flotte strukturene i fjørdrakta, og likte posituren på ørna.
Mvh Leo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu