Brudepar holder kakespade
Dette er et bilde jeg tok i et bryllup, og jeg tenker å behandle det og gi det til dem innrammet og pent. Legger det ut her helt ubehandlet for å få tips til hvordan jeg kan behandle bildet og hva jeg bør gjøre slik at det blir best mulig!
Jeg synes bildet er pent, og var heldig med måten ringene kom frem på. Jeg har prøvd å croppe slik at det bare var hendene igjen, men ble usikker. Jeg liker at brudekjolen dekker venstrekanten på bildet. Dessverre er det ikke skarpt nok på begge ringene, og også noe kornete.
Utstyr
  • Canon 400D
  • Canon EF 50mm f/1.4 USM
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_479381} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Erik S.
Flott bilde! Her ville jeg hentet frem litt lys, og kanskje dempet fargene i bakgrunnen litt.
Det er litt rotete med vinduskarme bak der, så kanskje justere litt på utsnittet for å ta bort de som forstyrrer. Dette blir bra!
Daniel F.
Interessant bilde.

Jeg måtte "lete" litt etter hvor fokus er, og det jeg ser er at f/1.4 gir et veldig smalt "vindu" med fokus.

Det jeg mener er at området burde vært dypere, slik at begge ringene ble i fokus. (f/1.8 eller f/2 kunne hjulpet ?)
Abel M.
Takk for kjappe og gode tilbakemeldinger!

Erik: Har tenkt det samme, har prøvd å ta vekk alt av farger og bare beholde fargene på ringene men helst vil jeg at bildet skal fremstå som "umanipulert" og da utgår den ideen. Men å dempe fargene og få mer lys må jeg prøve. Forslag til crop?

Daniel: Dette tror jeg du har helt rett i. Det har blitt litt slik at når objektivet klarer f/1.4 så bruker jeg det. Med f/1.8 eller f/2 hadde jeg forhåpentligvis fått mer av hendene skarpe, og i alle fall begge ringene. Det hadde ikke gjort bildet dårligere, for å si det slik.

Finn E.
Drister meg frempå og foreslår at bildet croppes ved mansjetten hans slik at mesteparten av kjolen blir borte, og ca 1/3 inn på nærmeste kake. Endre fra "landscape" til portrett.

Forøvrig enig i at det er synd ikke begge ringene kom i fokus, men bildet kan bli bra det!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu