Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_479741} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.
Her gjør du meg nysgjerrig, Silje. Du er for dyktig til å la vannet renne ut til høyre uten en mening. Mulig du vil ha fram sjøgang her og det kan det jo være tross rolig sjø. Men det ser ut som om du står på en kai her...Vel, finnes jo mange slags farkoster...Jeg ville hatt med litt mindre av paraplyen pga venstretunghet..
Du har uansett fått fram en slags sjøgang.Og nysgjerrighet:)

Hilsen Inger-Lise
Yngve Sem P.
Flott balanse i elementene, og en god illustrasjon på den mengden av vann som rammer spesielt det subindiske kontinent under monsunen. Det er bare å ta en titt på omfanget av katastrofen i Pakistan nå.

Her er det derimot ikke fortvilelse som blir formidlet, men snarere en ærbødighet for naturkreftene, gjennom armens vare positur og beskyttelsen paraplyen gir. For meg skaper skjevheten i horisonten et inntrykk av at situasjonen i bildet ikke burde være slik - den understreker en urettferdighet. Og kanskje en fare.
Synes dette er veldig bra.

Inger-Lise S.
Sett med Pedersens øyne, sier jeg meg selvsagt enig. Burde tenkt på det selv..!

Inger-Lise:)
Chr. G.
Fin dybde. I motsetning til ILS som synes bildet er venstretungt synes jeg bildet er en tanke høyretungt. "Paraplydærten" plager meg litt der den nesten berører bildekanten. Litt mye svart nede til venstre gjør at jeg ikke helt finner balansen og jeg krangler litt med meg selv om hvor jeg skal feste blikket. Likevel; ålreit til tross for en noe kinkig komposisjon.
Inger-Lise S.
Du har engasjert her, Silje! Og her er svært ulike oppfatninger av "tyngde" ...

Inger-Lise:)
S. N.
Takk for kommentarer!
Interessant med så ulike oppfatninger av denne tyngden, ja, og jeg "ser" innvendingene.
YSP, hadde ikke Pakistan i tankene da jeg la det ut. Bildet er tatt i nabolandet, i et område med kanaler, diker, elver og innsjøer, og man ikke kan unngå å bli slått av hvor sårbart folk som bor der er for klimaendringer og naturfenomener.
Silje
Erik J.
Dristig komposisjon, som på ingen måte gir meg balanseproblemer. Det som fasinerer meg med bildet er hvor utrolig effektivt noen palmer, en underlig farkost og en brun arm, alt i utkanten av bildet, bringer meg til en annen verdensdel. Den mer globale paraplyen drar med sine fine linjer og flater det hele sammen og gir full balanse. Herlig forenkling og rikelig fortelling!
Ivan H.
Likte dette, mye pga komposisjon og den dominerende paraplyen, som trekker dette ut av det vanlige.

Den skråstillte vannlinjen fungerer pga paraplyen veier opp. Vi får også et innblikk i miljøet.

Liker de harde kontrastene sammen med noe struktur.

.Ivan
S. N.
Takk til EJ og IH også, for andre blikk. Det er vel dette som jeg liker best med foto.no, å få ulike innspill. Artig at det går an å lese noe innhold ut av dette. At vannlinja er skrå har jeg vel egentlig ikke tenkt så mye på, den er for meg en del av komposisjonen, skrådd inn mot navet i paraplyen, sammen med arma, og det ville litt helt feil for meg å rette opp bildet. Men alt avhenger som vanlig av øyet som ser ;-) Takk til alle, hilsen Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu