Spion
Utstyr
  • Canon eos 500d
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_479887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar K.

Ja, katter finner på det utroligste og så må de hjelpes ned igjen for de tør ikke klatre eller hoppe. Artig bilde. Hva komposisjonen angår tenker jeg litt i de baner at du kunne gått litt lenger til høyre for å komme litt mer rett på, men vet jo ikke hvilke muligheter du hadde. De fargede plast-stjernene minner meg om min jul i Goa i India. Bor der om vinteren og pleier bl.a. å ha slike fargede stjerner med blinkende lys på balkongen i jula.

Roar
Maria Therese H.

Takk for kommentar Roar ;) ja ser hva du mener med komposisjonen. Dette bildet er tatt i Jerusalem så stjernene er kanskje noe religiøst ;)

Maria
Anke S.

hei,jeg likte også den søte spionen din.du har mange bilder jeg liker,men fordi jeg nå har fått en liten katt i februar ,valgde jeg dette med pusen.
har bare satt in den type bilder,som jeg vet hvordan ,men det vil bli en del kattebilder i fremtiden,jeg elsker modellen min.og så takker jeg for at du likte det bildet mitt Maria.
mvh fra Anke
Lars Ivarson F.

artig sak dette, men typisk pus å finne på det utrulegaste..flott snæppa, litt uklart, men det får me tilskrive situasjonen
Maria Therese H.

Takk Anke og Lars, setter stor pris på tilbakemeldinger og blir glad når dere liker bildene mine :)

Ja litt uklart Lars, men var redd han ikke ville henge lenge nok :)

Maria
MayTove S.

Morsomt bilde. Jeg "måtte" bare se det :-) Dumt at pusen ble litt uklar.

Ellers, ja jeg har tittet på en del av bildene dine. Og fasineres gang på gang. At jeg ikke legger kritikk? Må lære meg det...kommer nok etter hvert.
Maria Therese H.

Tusen takk, det var veldig hyggelig sagt ;)

Ha en fin dag :)

Maria
Willy K.

Hehe, først og fremst et morsomt bilde med perfekt tittel. Fokus og/eller kontrast kunne kanskje vært litt bedre, men på denne typen bilde synes jeg ikke det er så viktig. Fint at du har med litt staffasje til venstre sånn at vi ser hvilket miljø spionen befinner seg i.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu