• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-08-21 08:03:12
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger223
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480171} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Thorbjørn R.
Utbrent himmel er ofte ikke noe å ta på vei for, men her synes jeg himmelen ble litt "blendende".

For øvrig liker jeg skildringen av touren(?) fra tilskuerpespektiv, hvor flagg, kompaktkamera og mobilkamera er naturlige ingredienser.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
Fin skildring av touren.
Til neste år håper jeg på å overvære en av klatreetappene. Ellers enig i Torbjørns kommentar.
Mvh
Jan Roar
Avsluttet .
he, tror heller Jan Roar helst har lysst til å være med i tetstriden her:) Eller mulig du har blitt for gammel Jan Roar:)
Synes dette ble utrolig flott Øyvind. Liker slikt jeg vet du. Nesten som et snapshot, men med fin komposisjon, kamera i høyresiden gjør mye for bildet. Ekstrem vidvinkel ned mot 10mm her?

Å legge det norske flagget midt i bildeflaten ble jo supert, finnes jo ikke penere flagg.
Joda, har sansen for slikt, bra de har grønt lys der oppe.

Det jeg i grunnen lurer mest på, siden jeg snekrer endel selv; er bildet tatt med hensikt slik, eller har du ekstremsportshoppet det. Samma det, et godt foto, noe utenom alt det andre.
mvh arild
Håvard F.
Stilig bilde. Himmel er nevnt. Ellers veldig godt dokumenterende for hvor du har vært. Aiii sykling er spennende. og rittet der i sør er sikkert kjempe å oppleve :)
mvh
Håvard
Fred S.
Jeg sliter litt med dette bildet, må innrømme det. Tror det er flagget som plager meg mest, siden jeg ikke ser helt poenget med at det skal ha en så dominerende plass i bildeflaten. Derimot kunne jeg ha tenkt meg mer av tilskuerne på "din" side; flere kameraer/hender/..og eventuelt flagg, men ikke så plasskrevende som dette litt utvaskete røde/hvite/blå.
Utvasket er som nevnt av andre himmelen også,og den tar stor plass, det er videre mye tom asfalt i bildet, så jeg savner ganske enkelt mer av miljøet rundt.
At det derimot var en stor opplevelse å være der er jeg ikke i tvil om; jeg har en sønn som fikk med seg to av årets etapper, og han er helfrelst. Han hadde med seg et par hundre "jeg var der"-fotos hjem, og jeg oppfatter vel også dette bildet til å være mest av "jeg var der"-typen.

vh fred s
Øyvind S.
Takker så mye for synspunkter til bildet fra Paris, valget å brenne ut himmelen ble gjort fordi det var overskyet lite pen himmel( ikke i PS ) det dominerende flagget fordi det er en voldsom norsk interre blitt til dette rittet, tror vel også at en burde vise frem en serie for denne typen bilder, dette er jo bare en liten bit av fortellingen..
Øyvind
Inger Anne Maritsdotter V.
Når eg skroller dette bildet og gjør et kutt i øvre del opplever eg at et drastisk kutt av meir enn øvre halve del vil gjøre bildet mer ryddig og interessant. Er ellers enig med førstenevnte i hans kommentar.

IA
Lars Ivarson F.
biletet er spesielt med det norske flagget, gjennombrote av solstrålane, mot ein utbrend himmel..røft og tøft..likte dette..kva med ein svart kvitt versjon..
Øyvind S.
Takker for innspill til kutt og sort/hvitt.. tar med innspillene videre..
Øyvind
Hilda Hol E.
For å gripes av denne typen bilder, tror jeg kanskje det er viktig at en er ivrig tilhenger av denne sporten.
Det appellerer ikke på samme måte til en, (meg for eks.) som er lite interessert i sport.
Det som redder bildet for meg, er den spennende høyresiden.

mvh Hilda.

Torild H.
Pga du har gitt såpass stor plass i bildet til himmel, og den stel dermed mykje av betrakters oppmerksomhet, ville eg og prøvd ein sv./kv.versjon. Det kjære norske flagget kjenner me jo likevel.
Liker godt komp. og vinkel her, mykje som foregår, mange elementer, men tydelig nok; ved valgt utsnitt er det ikkje tvil om kva dette dreier seg om.

Torild
Øyvind S.
Takker for nye inspill/neninger om Parisbildet.. nå har to personer nevnt sort hvitt som en utgjevning av himmelen,legger ut en slik versjon,, ankepunktet var å fjerne fargene i flagget vårt...
Øyvind
Torild H.
Takk for sv./kv. versjon, liker den kjempegodt!

Som sagt før: mange elementer her, men nå "forstyrrer" ikkje fargene lenger, så det vert mindre å forholde seg til, bildet og inhold vert tydeligare (for min del). Bildet kunne tåle ørlite kutt i toppen, kanskje?
Torild

Roger H.
Her har du bildet, s/h versjonen slår ut fargebildet så det holder. Den fine vinklingen du har valgt gjør det spennende og fortellende.
Øyvind S.
Takker for tilbakemelding, synes det s/h ble bra selv.. mulig jeg jobbe enda mer i tonene..
Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu