Born to be wild
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger87
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480534} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ann Kristin S.

Et vakkert dyr som viser seg godt frem. Ser litt vill ut med glimtet i øyet. Fargene og skarpheten er god, komposisjonen likeså. MEN bildet ville blitt mye bedre med mer luft i underkant.
Mvh Ann Kristin
Ann Kristin S.

Et vakkert dyr som viser seg godt frem. Ser litt vill ut med glimtet i øyet. Fargene og skarpheten er god, komposisjonen likeså. MEN bildet ville blitt mye bedre med mer luft i underkant.
Mvh Ann Kristin
Elin E.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :) Jeg er helt enig med deg, men hadde desverre ikke mer å gå på nede. Åringshingster er litt uberegnelige og denne bestemte seg plutselig for å steile :)

Mvh Elin
Pernille V.

Et utrolig fint bilde. Likte veldig godt uttrykket til hingsten og fargene i bilde. Det er ikke alltid like lett å fange opp disse øyeblikkene, men du har fått det. Veldig fint.

Pernille
Elin E.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :):)

Mvh Elin
Inger-Lise S.

Hei Elin! Et fint bilde med flott positur på hesten og et herlig blikk :) Jo, bildet hadde nok vært bedre om vi så litt mer av gresset nede, men vi ville ikke fått se mer av hesten...
Fint med hesten på beite uten forstyrrelser som gjerder etc.
Ser jo på hjemmesiden at du har masser av flotte positurer på de vakre hestene! Helst skulle man hatt fjærnkontroll på hesten under fotograferingene :-)
Du er dyktig!
(Er snart i farta igjen her!)

Hilsen fra Inger-Lise:)
Elin E.

Tusen takk Inger-Lise!:-) Liker blikket godt jeg også. Ja, kunne man enda hatt fjernkontroll..., men hestene gjør som de vil. Spesielt de unge som du sikkert vet :-)
(Flott at du snart er tilbake!)

Beste hilsen fra Elin:)
Torbjørn P.

Godt fanget av hesten som står på 2. Bra farger og fin skarphet også. Det spesielle blikket den gir deg gjør at den ser langt mer vill ut enn jeg antar at den er :-)
Elin E.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-) Den ser nok mer vill ut enn den er ja :)
ingeborg w.

Tatt i rett øyeblikk, og blikket hever bildet betraktelig :-)
Lars Ivarson F.

trur kanskje eg ville ha teke litt i toppen, men fin og skarp hest, redd i blikket og i flott positur..likte dette godt..flotters
Elin E.

Tusen takk begge to for hyggelige tilbakemeldinger :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu