Porsche 911 Turbo
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-04-21 13:25:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-04-23 16:42:30
    Versjon #3
Utstyr
  • sony dsc cybershot 3,2 mega pixels
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48136} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kenneth P.

Personlig skjønner jeg ikke vitsen med dette bildet. Hadde jo vært kult å se bilen i en eller annen sammenheng, men merkene på bilen er så lite interessant som det går å få blitt. Spesielt når de ikke en gang er skarpe. Skikkelig dårlig arbeid uten mål og mening mener nå jeg.
Ta nå heller bilder av bilen og legg ut. Det er mer interessant enn å vise merkelappen. Det er jo en flott bil så hvorfor ikke benytte seg av motivet.

mvh Kenneth
Tore Jan F.

eeeeeh .e du status syk eller.
totalt meningsløst og uinteresannt!
D er et ''harry'' motor blad motor magasinet bilde !!!. Ellers helt enig med Kenneth!
hadde du gjort no spesielt med d,men ingen fokus eller skarphet whatsoever
mitt råd:Fjern bilde og begynn fra nytt
mvh: TJ
Arvid B.

Jørgen.. Ikkje høyr på Kenneth og Tore.
Du ville visa oss desse bilda, du er ein ung mann og du vil ganske snart gleda deg over den framgongen som kjem når du får teke nokre fleire bilder og vist oss. Velkomen på foto.no.

Arvid.
Lasse A.

Skjønner ikke helt hvor du vil. Bildene er ikke skarpe, og det er et dårlig lys på de. Prøv deg heller på noen bilder av hele bilen, og sjekk fokusen neste gang før du knipser. Et godt tips er og f.eks kjøre til en fjord. Og sette rumpa på bilen ut mot vannet. Litt solskinn i ren billakk gjør seg da :) Stå på videre.
Hans Martin H.

Jeg blir ikke enig med meg selv, sorry.. :(
Egentlig synes jeg bilde er litt tøft, fordi det er tatt på en litt annen måte.. Det er absolutt ikke et ''Harry-blad'' bilde, Porsche er absolutt IKKE harry, men du kunne kanskje ha løst oppgaven litt annerledes.. Uansett jeg synes det var litt artig, lykke til videre..!!!! :)

Helt på siden, og veldig personlig synes jeg det for ofte blir fokusert på: du bør prøve sånn, du skulle ha gjort det på den måten osv.. Hvordan skal man sprenge grenser da, hvordan skal man finne nye løsninger dersom alle skal gjøre ting etter boka..????
Avsluttet .

Versjon 1: Å ta makrobilder er ikke så lett. Det skal ikke store bevegelsen til for å gjøre bildet uklart. Å bruke stativ kan være til god hjelp for å få skarpere bilder.

Versjon 2: Ikke samme motiv som versjon 1, men her har du klart å treffe bedre på fokusen. Når du tar bilde av blanke flater på kort hold, vil du i veldig mange tilfeller få sjenerende gjenskinn av blitzen, slik som du kan se i øvre del av versjon 2. Her blir tipset, slå av blitzen og sett kameraet på stativ og bruk litt lengre lukkertid.

mvh Marius
Leif L.

hei jørgen! er det modell eller ekte bil?

::lumsk::
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu