The Color Coated Entrance
Bilde tatt ved Ølstadjordet mot Slemmestad (utkanten av Røyken). Lyset, skyformasjonen og dybdemulighetene i området kaptiverte meg, og det ble kort tid etter forbipasseringen en aldri så liten re-visitt. :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/11
  • Nei
  • AnnetMultieksponeringesprosjekt. Tonejusteringer og generell etterbehandling.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481531} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Heidi N.

Ganske heftige farger du har brukt her, men jeg liker det. :) Et virkelig flott og iøyenfallende bilde. Det eneste som forstyrrer litt er akset nede til venstre som antagelig har rørt litt på seg og derfor er uklart.
Mvh Heidi
Tor Erik A.

Takker Heidi for hyggelig innspill.

Ja, jeg vinklet etterbetoningen denne gang med økt metthet og tyngde i valørene. Har forøvrig ikke dratt tonene ut av sammenheng. Jobbet en del med lokal og global kontrast får å frem detaljnivået. Vindforholdene var det ikke stort å få gjort med. Akset til venstre kunnet jeg ha klonet bort, men valgte å beholde det der siden jeg av en eller annen grunn syntes uskarpheten på akset grunnet forholdene tilførte bildet nettopp det var. Kast i vinden. Ser også at jeg kunne ha fjernet det.

Ellers, herlig å høre at du likte arbeidet mitt. Syntes området også var flott og kunne gjerne tenkt meg tilbake en dag.

Tusen takk igjen for flott tilbakemelding. Setter stop pris på ditt innspill.

Ha en fin dag videre. :)
Tom Armand H.

Som tidligere nevnt så er det heftige farver men dette passer i dette bildet. Det jeg henger meg litt opp i er nok heller litt for mye oppskarping som gir noe støy. Ihvertfall på den oppløsningen jeg sitter på.
Ellers et flott sted som du sier-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu