Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger169
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481638} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stig Børre E.
Trolsk og spennende stemningsbilde. Nysgjerrig på teknikken, mistenker plastpose med hull i foran linsa...
Syns kanskje overgangen mellom skarpt og uskarpt blir litt for definert - burde vært litt dusere.

StigB
Thorbjørn R.
Hmmm. Jeg sliter litt med denne. Et tre, innrammet av en uklar masse. Jeg finner ingen historie og synes heller ikke dette rent estetisk gir noe.

Mvh Thorbjørn
S. N.
Takk for kommentarer begge to, og nokså ulike sådanne. SBE har rett i at det er plastpose jeg har brukt, og at overgangen ikke er helt god, og TRH har nok like rett i at det er uklar masse. Hm. Men jeg skal ikke gi opp brødposebilder riktig ennå.
Fred S.
..men husk å gi brødsmulene til småfuglene.

Ellers tenkte ikke jeg plastposer, men assosiasjonene mine er ikke hyggelige. Jeg kom for litt over 20 år siden til bevissthet etter en stygg ulykke som jeg ikke skal komme nærmere inn på, og det jeg omsider festet blikket på da minner meg om dette, er det noe i bakhodet mitt som sier.
Så jeg kan vel på sett og vis si at bildet "fungerer" for meg.

vh fred s
Ivan H.
Hei,

Det første jeg tenkte var det med overganger, som de andre har påpekt. Men, hver gang jeg er inne på bildet så synes jeg det fungerer mer og mer, selv om jeg ikke helt kommer i mål.
Interessant det med plastpose, lurer litt på hvordand et hadde blitt med plastpose over det hele, da graden av det gjennomsiktige forsterkes mot midten? Bare en tanke.
Med det så tror jeg hadde likt bildet bedre om selve treet (synlige delen) hadde vært noe mer diffus. Liker det diffuse som vises gjennom posen.

Liker at treet ikke her helt beint, men heller mot høyre. Det gir en slags uro.

Liker idèn og tror du klarer å komme i mål med dette.

.Ivan
Victor S.
Jeg synes også at det er noe spennende ved dette bildet, men likevel stemmer det ikke helt. Jeg er enig i at overgangen mellom uklart og klart blir for brå og definert, og en mulig løsning på dette problemet kunne vært å ta to bilder. Et med og et uten plastpose, for så å legge dem over hverandre i Photoshop. Da kan du også lettere velge hvor i bildet du vil ha plastpose-effekten og hvor dominerende den skal være. Til høyre, litt nede i bildet ser det ut til at trærne har blitt fordreid av plastposen, noe jeg liker og gjerne skulle sett mere av. Mye potensiale i dette bildet!

Mvh Victor
S. N.
Takk til alle sammen. Noe, men ikke helt, får bli konklusjonen så langt. Plast over det hele har jeg ikke fått til å funke men det er vel bare å prøve seg fram.
Victor, ideen din var god, dessverre forutsetter den at jeg må bli bedre venn med stativet mitt (noe jeg bør bli uansett, egentlig) Tenker sjelden at det er muligheter med to og flere bilder oppå hverandre.
God helg, Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu