Brann og Vann
Utstyr
  • D300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481708} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Håvard F.
+1
Meget spesielt... Brannene i Russland har jo preget nyhetsbildet, og er ganske så trist.. likevel gir du håp og glede i bildet ved å ha barnet i forgrunnen som bader. Flott fryst øyeblikk
Liker bildet svært godt Valeri
mvh
Håvard
Rita H.

Dette var spesielt og det er mye en kan si om bildet, blant annet stor kontrast mellom lek i vann og brannen i bakgrunnen - og hva tenker jenta i forhold til omgivelsene?
Kunne kanskje ligget i annen kategori enn Natur?
Veldig bra historie!
Mvh Rita
Valeri B.

Takk,Håvard !!!!
Harald N.

Sterkt bilete, Med så trugande fare i bakgrunnen, er det godt å ha vatn å dukke seg ned i. Flott skildra dagleglivet til jenta.

Mvh Harald
Solvår B.

Dette er sterkt. Kontrastene er store. Verden går videre så lenge det finnes barn som kan glede seg.... er kanskje budskapet. Det er vanskelig å kommentere et bilde som går så direkte på liv og død, på sult (korn skal ikke eksporteres), på håpet for framtida. MEN bildet berører meg virkelig. Kanskje det viktigste med et bilde.
: ) Solvår
Øistein W.

Meget bra formiddlet, brann og vann, hand i hand.

Mvh.
Øistein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu