Beverkos
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-08-18 00:54:48
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-08-18 00:55:50
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Nikon d3S
  • Nikkor 500/4
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetBever under mørk elvebredd, vanskelig å se motiv, håndholdt fra båt. Iso 2000.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481833} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.

Svært så tett på dette. Synd det ble så skjemmet av støy som muligens er forårsaket av ISO 2000. Men forstår jo dine begrensede muligheter her. Hadde du hatt et objektiv med en god optisk stabilator slik som den Sigma 150-500 som jeg har kunne du kanskje fått et bedre opptak for frihånd. Uansett ganske så spesille disse versjonene der jeg nok lander på Originalen.

Roar
Duy P.

Hei Jon!
Enig med støy som nevnt her. Men situasjonen og opplevelsen vi hadde var jo stilig. Vært ute mange ganger, men kjærlighet mellom foreldre og barn er først gang jeg opplevde.
Størrelsen var klart og tydelig her. Med Nikon 500 f/4 VRII tror jeg at det er langt bedre enn Sigma 150-500. Som jeg vet du er jo stødig på hånda di, men hva skjedde her mr . Knive.

mvh duy
Solvår B.

Støy er nevnt, men det er nå en herlig situasjon du har fanget. Skikkelig kosebilde. V1 for meg.
: ) Solvår
Håvard F.

Mye støy her... men vanskelige lysforhold ser jeg.
Tenk hvis lyset hadde vært noe bedre... da hadde dette blitt veldig bra
+ for situasjonen
mvh
Håvard
Bjørn Aksel B.

Ja, her ble det i meste laget med støy, og jeg synes utsnittet blir i tetteste laget her også. Det hele blir litt grøtete. Når det gjelder utstyret finnes det vel ikke mere egnet for denne type fotografering på markedet for øyeblikket, så det overrasker meg litt at du ikke fikk mere ut av dette med den forholdsvis gode lukkertida. is0 2000 er ikke problematisk for dette huset. Sigma 150-500 blir nok smågutt i forhold til Nikonn objektivet mht kvalitet.
mvh
Bjørn A
Jon L.

Takker for interessen, all kritikk/kommentarer er relevante. Det ble nesten litt eksprimentelt, til tross for 500 mm var vi nok litt langt unna og litt mye vegetasjon, derfor kroppingen. Motivet var fint. Med litt mer tid i beverbåten bør det være mulig å få unike bilder som viser at også disse dyrene er vesener med sosiale og følelsesmessige relasjoner - og "hender" med finmotorikk! Mvh Jon
Nils Christian S.

Tusen takk for sist! Og takk for at du viser oss denne spennende serien fra bevernes liv!
Du formidler på en fengende måte!
Mvh Nils Christian
Stein S.

Hei Jon,
beverbildene dine får meg til å smile fordi jeg har mange timers "katt & mus-lek" med bevere fra kajakk og jeg vet av erfaring at de er utrolig vanskelige å fotografere. De er smarte og nysgjerrige, men slipper deg ikke innpå så lett. Derfor lar jeg meg imponere av hva bildene forteller og ser på "støyen", som som en slags scenemodus, som forteller noe om hvor krevende naturfoto kan være.
Med naturhilsen og ønske om et godt nytt fotoår!
Stein S
Jon L.

Hei Stein ! Takk for hyggelig kommentar og hilsen. Ja det er ikke alltid man kommer på "nok" skuddhold dessverre. Prøver å gardere meg med bra utstyr og gode rutiner, men ikke alltid det er nok så da kan man komme i et dilemma der motivet veier mot det tekniske resultatet, så blir det å forkaste, beholde , eller ta en tur til . Mvh Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu