Water music
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-08-18 16:08:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon G10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger173
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481845} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.
Forunderlig og veldig fin stofflighet, stram og tøff komp, kan ikke huske å ha sett vann presentert på denne måten før. Klarer ikke å finne ut hva flaten foran det virvlende vannet er, men jeg synes i alle fall at dette er flott, kort og godt.

vh fred s
Torgny S.
Tusen takk, Fred. Det er tatt fra en demning og ned langs det betongslette fossefallet.
Tom Armand H.
Dette fanget min interesse umiddelbart. Som Fred allerede sier så er det veldig fin stofflighet. Fin komp også. Det eneste jeg ville ha gjort er å rette opp bildet slik at vannkillet ned fra fossen blir snorrett. Deretter kuttet litt i toppen
Godt sett!
Ingrid H.
Jeg har aldri kommentert bilder her på f64 før, men dette traff så midt i magen at jeg bare må! Et fantastisk flott bilde som setter i gang en hel "bråta" med tankerekker... Enig med Tom; det er ikke helt i vater. Men det spiller ingen stor rolle for meg - bildet slo meg rett og slett helt ut ved første øyekast! :-D
Torgny S.
Tusen takk for kritiske og gode tilbakemeldinger. Like etter at jeg hadde lagt inn bildet, oppdaget jeg fadesen ed at den var litt ute av water, og rettet det på orginalen men nå er det forsent å bytte det ut.
Torild H.
Spanande vannbilete!
...ein anar ved fyrste augekast at det er vann det dreier seg om her, men ved valgt utsnitt følger det for betrakter likevel ein del spørsmål, noe av styrken ved bildet akkurat det.
Om linjen skulle ha vore heilt loddrett, noko som nok hadde stramma opp bildet, er eg usikker på. Trur eg foretrekker det slik som det er vist her; ein viss spenst gitt til komposisjonen ved den ørlille skjeivheten.
Elles andre ord som fell meg inn: kraftfullt, dekorativt, sanseleg...
Torild
Torgny S.
Jeg skal ikke gnåle på det men jeg er veldig fornøyd med å ha funnet fram til årvåkne og konstruktivt kritiske fotografer. Jeg er en som liker utrykksfulle rølpebilder like godt som de mer hevdvunnede estetiske bildene. Men bevisstheten bak ethvert uttrykk er avgjørende for kvaliteten, mener jeg :-)

Nå har jeg lagt inn den hårfine variasjonen her, så kan dere bedømme selv. Jeg heller nok (!) til å være enig med kritikerene her. En så streng komposisjon tjener på gjennomført strenghet. (og så var ikke skjevheten lagt inn bevisst)
Kåre S. P.
Henger meg elegant på superlativer og øvrige innspill.
Fikk en ide om hvordan dette kunne oppleves som "water-fireworks-misic"; vassføyke som stod til værs dersom du hadde lagt det rolige vannet i bakgrunnen i svart.
Uansett spennende - godt jobba!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu