Solsiden av Dry Martinis
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger124
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_482042} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bente R. D.
Spennende lyssetting i bildet. Det fungerer veldig bra med bare å beholde fruktene skarpe. Det gir god dybde til motivet samtidig som det gir bildet minst to historier, en der frukten er det viktigste og den andre der vi får hele stemningen rundt dyrkingen. Det må jo bare bli noe godt ut av dette....

Bente
Fred S.
Ser ut til at det er noe støylignende i bildet, både himmel og bakke ser til å være både shaken og stirred. Ikke det at det gjør noe, jeg liker den effekten,pluss den uskarpe/diffuse bakgrunnen, og olivengreina kompletterer en tilfredsstillende komp.

De varme fargene forteller om en herlig, solfylt dag, og minner meg om vandringer jeg har hatt i olivenlunder både i Hellas og på Mallorca.

vh fred
Ketil K.
Stemning er viktig, og den har du fanget. Kjenner hvordan middelshavsommeren strømmer imot. Strukturen i bildet synes jeg passer fint. God komp.
Ivan H.
Et noe kaotisk bilde av ellers rolige omgivelser.
Liker de harde/oversaturerte fargene, men kunne tenkt meg en litt mer dempet bakgrunn for å få frem hovedmotivet enda mer. Slik at det står mer frem fra bakgrunnen.

Tja, tror faktisk jeg ikke har så mye mer å komme med her, men synes bildet er interessant.

.Ivan
Erik J.
Takk for respons. Jeg ble litt shaken and stirred myself: jeg sto med kraftig vidvinkel tett innpå olivenene for å få opp dimensjonen, i et øde og forlatt landskap tidlig en morgen, da plutselig en sint italiensk olivenbonde la en hånd på skulderen min. Det hjalp ikke at jeg på dårlig italiensk forklarte at jeg var en norsk fotograf som elsket stemningen og landskapet, jeg måtte pelle meg vekk! Det samme gjentok seg i andre olivenlunder, uansett hvor øde, eieren dukket plutselig opp.
Jeg kan være litt enig med Ivan i kaotisk. Jeg strevde med å frilegge hovedmotivet og samtidig få med miljøet, dette var det beste jeg fikk til denne gang. Jeg kommer til å prøve igjen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu