Drivdalsgubben i Mexico
Hvis ikke dette er en statue av Drivdalsgubben, så vet ikke jeg.... Og potetene...hva skal han med dem... kaste på damene som går forbi? Eller invitere dem på ekte mandelpotet fra Drivdalen? Hjertet...snakk om å skru på sjarmen... Jeg er målløs... Er Vinstraberta på ferie her kanskje? Så mye jeg ikke forstår, men markere seg, DET kan han..gubben...
He, he..bare for moro :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-08-22 22:55:01
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_482633} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Monika Frisvold V.

Dra meg baklengs inni fuglekassa!!!
Må si den drivdal`s gubben he tro på seg selv..
tenk en koffert full av mandelpotet fra Alvdalen..
hehe ja verden er ikke stor Tove...

monika
Solvår B.

Det har vært litt stille om Drivdalsgubben i det siste, og nå skjønner jeg hvorfor. Han har vært i Mexico og sittet modell. Det må være en av de store mexicanske kunstnerne som har laget dette verket. Kanskje en kvinnelig sådan. Gubben har sikkert skrudd på all den sjarmen han har og fortalt at han er en kjendis fra det høye nord.
Potetene - klart han må ha med pottit på ferie. Ikke greit å vite hva man spiser i et land på den andre siden av kloden. Selv om Gubben ikke er kjent for å være kresen, så er det trygt og godt å spise pottit, tenkte han sikkert da han pakket kofferten, eller potetsekken.
Jammen heldig at du fant denne statuen, Tove!
: ) Solvår
Lars-Anders M.

Vakker bild. Men litt trangt nederst ti venstre.
mvh
LAM
Marit O.

Herlige bilder Tove,må jo bare smile av dette du får det til:)
Fint med humor her inne!


Mvh Marit



Isidoros P.

Hehe...herlig Tove..V2 er enda bedre .
Liv F. D.

Hei Tove,
så det er der Drivdalgubben ferierer? Ler :) Kjempeflott sandslott da, så forseggjort med "mandelpoteter" og det hele.
Kreativt laget både i sand og på brikken :)
Likte best #2 der han sitter og drømmer seg bort og venter på at Vinstraberta skal dukke opp. Nydelige blå/turkise farger på vannet. Så jo litt fristende ut å tasse (plumpe) utti der da :)

mvh
Liv ")
Inger-Lise S.

Kreativt påfunn! Måtte bli slik når du var der, da :-) Men doble signaler her! Gubben har gravd seg ned, barrikadert seg med "våpen",- men samtidig lokker han byttet til seg ved hjelp av et flott hjerte og trappetrinn :)
Han er visst ikke heelt trygg der i Mexico...
Litt av en hårprakt:)
Jeg velger meg v2 her.

Inger-Lise:)
Tove H.

Tusen takk for framifrå tilbakemeldinger! Hadde egentlig tenkt v2 som hovedversjon, så enig med dere som ville byttet om.
Gubben er full av doble budskap, noe som gjør at han vekselvis kaster....og vekselvis frister med potetene.
Han fikk raskt mye oppmerkssomhet på stranden... men ennå har verken norsk eller meksikansk variant av vinstraberta falt for mannen med det store hjertet... syness nesten synd på ham etterhvert....
Tove
Avsluttet .

hehe, ja nå ble jeg glad. Der sitt'ern og koser seg på selveste Hawaii og ser etter berter:) Og mandelpotetene, hva gjør de der. Er han så dum at han tror han får kvinnfolk pga. noen skarve mandelpoteter? Selvsagt måtte han jo ha dem med på ferie, men å dra dem ned til stranden, det var vel ikke nødvendig, de kunne nå ligger igjen på hotellrommet?
Men, han er jo litt rar i hodet denne gubben, det har vi jo alle sett.
Mulig han fikk nyss om at Vinstraberta gikk på flyet til Mexico, og har klart å komme seg dit selv. Stakkar, synes nesten litt synd på'n, der han sitter i solsteken og venter.

Hva skjer videre. Treffer han Vinstraberta? Kommer han seg hjem for å få tatt opp mandelpotetåkeren? Kommer han hjem i det hele tatt? Må han svømme hjem. Nei nå ble det mye kaos her, tror han har misset totalt og befinner seg på helt feil sted, stakkar arme ridder.
Eller, skal mandelpoteter gjennoppdages i Mexico, mon tro om han har forretningsteft?
Ja hvem vet, mannen er jo taus som en østers. Men mistenksom er jeg lell, dette er bare en avledningsmanøver overfor oss dottere tror jeg. Og, tenk, jammen fant Tove ham sittende her på stranda. Jeg ser han har fått seg ny sveis. Muligens han trodde vi ikke skulle kjenne ham igjen. Men du din oppsøkende fotograf, du røpet ham:)
Nei, det har nok ikke noe med forretning å gjøre. Hva i huleste skulle han med hjertet i sanden da da?
hehe, tror han er på vift jeg, ei mexicansk jente, det er det han vil ha. Men da må det sterkere saker til en mandelpoteter hehe. Frem med teucila, tarzanbadebukse og sterk chili mister drivdalsgubbe, da dukker det kanskje opp ei mexikansk berte.
Lykke til. Men ikke glem potetene, du har jo ikke tatt dem opp av jorda enda!??!?

hehe, godt laget Tove. Må være en hel fellesferiejobb dette hehe.

mvh arild
Håvard F.

Hehe herlig. Du drar til Mexico... og så dukker denne drivdalsgubben opp der også ;)
*LER* :) :)
Ha en fin kveld Tove
mvh
Håvard
Tove H.

Haha, må le, Arild... :-) Fornøyelig lesestoff:-) Takk for grundig analyse - og takk til deg Håvard for kommentar! Setter stor pris på tilbakemeldingene!
Tove
Odd E. k.

Ja, nå får du smør på brødskiva di sjol Tove!!!

ja, dette har jeg ventet lenge på Tove, men at du skulle treffe på han i selveste mexico, var storartet. Gubben har gått og trasket på det nedbrendte gardstunet i Drivdalen hele sommeren, ventet på posten hver eneste dag og ringt i telefonen seint og tidlig. Hva har han tenkt på tro. Nede i den store elvehølen har han også strevet seint og tidlig med å utvide hølen. naboer har tvilt og spurt gubben om hva som er på styr, men han har vært taus som graven. Postkassen har enkelte dager vært full av brosjyrer med bilder fra mexico...Fiskeguide har han også kjøpt der han har ligget i fluktstolen ute på tunet og bladd i den store boken til langt på natt. Hva er i gjære har alle spurt seg over gubben. Plutselig ble han borte, ja i flere uker. Mange naboer har oppsøkt lensmannen, da de fortvilte seg hvor det har blitt av han, men den gang ei, ingen har sett han, hverken til fjells eller i Alvdal på jakt etter mandelpotet fra samvirkelaget. Saken er at han har gått på flyet til Mexico på jakt etter den Røde Løvefisken. Den skal han fange flere hundre kilo av og sette ut i drivdalshølen til stor ergelse for naturforvaltningen. Flere korrespodanse i brevs form og telefon har ikke hindret gubben i å forsøke seg på oppdrett av denne farlige fisken, som kan sette hele økosystemet i Drivdalen i fare, og for ikke å forgifte hele befolkning med giftige stikk og hjertesvikt i badesessongen. Nå har han tatt seg en pause nede på stranda og nyter den sterke solbrisen fra havet. Det ingen nymfer vet er at nypotet fra Drivdalen gir uante øyeblikkelig virkning her nede, Nå sitter han på utstilling og venter at en lekker mexikansk jente skal passere og vise han oppmerksomhet. Siden han ikke kan noen gloser mexikansk, så har han laget seg et hjerte som et fint hint til de som skulle passere. At Tove fanget gubben i denne flaue tilstanden, kan koste henne dyrt hvis hun sprer ryktene langt inn i drivdalen.. Uffame for tilstander Tove, hvordan skal dette ende...han oppholder seg i mexico enda, da tollmyndighetene har fattet mistanke til den store fangsten gubben vil ha med seg heim til drivdalshølen...

Takk for bildet, et levende bevis på at han har vørt der i allefall!!!

Mvh

Odd E.


Knut H.

Tro om ikke dette er Helleristninger
Tove, ser ut som hvit drivdalsskifer
på vidvanke,V2 er en typisk hildring
tror han er dehydrert.
Knut
Jens Erik J.

Hei!
Morsom ide Tove. Mye artigt lesestoff under bildet ditt. Humor er viktig og det er du god på! Liker best V2. Håper ferien deres var fin.
Hilsen Jens.
Venche J.

Bare herlig dette, Tove.
Og gutta boys over her går helt av skaftet. Hehehehe...
Wenche.
Per Einar G.

Så det er i Mexico Drivdalsgubben holder seg i disse dager, det var da enda godt at du klarte å spore opp gubben.
Det blir spennende å se hva som skjer med den gamle skrotten fra drivdalen når varme og massasje fra hula-hula hoftevrikkende nymfer i bastskjørt fortæres sammen med pottitt, tequila og chili peppers ;) Må kansje sende Matt Dillon nedover?

Mvh
Per E.
Hans-Jørgen H.

Nei nå har jeg da aldri.....Gått meg hus forbi dettane Tove.
Jeg som trudde gubben var i full sving med å restaurere den hiroshimaprega ungkarsbua oppi dalom og så levern i sus og dus nedpå ei strand i Mexico.
Og ut i fra Odds utrolige story ern på desperat jakt etter den Røde Løvefisken som han skal sette ut i Drivdalshølen...Huttetu! Trur aldri i verden han greier å smugle med seg all denna settefisken inn i landet...Men det er lov å leva i trua. Han har gjort undere før gubben.
Er redd at gubben har fått smaken på sus og dus livet der han daglig serverer smaksprøver av mandelpottitt for de innfødte og for turistan.
Dette har ført til en så stor suksess og etterspørsel at SAS har vært nødt til å fly nedover flere laster i uka fra de enorme lagran i Øster og Gudbrandsdalikjellrane. Og bøndan der hjemme gnir seg i henda over lettjente money....
Forretningstalent harn gubben. Kommer til å tjene seg søkkrik og kjøpe seg gigaranch med settepottitt oppunder øran.
Vil Vinstraberta komme nedover og la seg lokke av all pottittstasen, eller hara fått nok etter gubbens miserale elskov den kvelden han gikk tom for både rosenrot ot pottitt under den digre lønna utved husnova......
Her kan alt skje.....tenk om kjærringa får se dettane på nettet?????Hjeeeeeelp!!!
Gubbens indre attributter dirrer av lengsler og pottitsødme....Arme seniorita...
Fantastisk dokumentasjon Tove. For en teft du har.
Gir meg ende over.
Tyrihilsen.
Tove H.

Jeg gir meg ende over...ingen skal si at det skorter på folk med rikelig fantasi og fortellerevne og -glede her på dotten...
1000 takk for alle innspill og kommentarer. Det er flere der ute som vet mer enn meg om denne skruen...og takket være dere kan jeg nå legge sammen to og to og få... rød løvefisk... Hoi, hva skjer oppe i Drivdalen om han får smuglet settefisk med seg.... Eller ender han opp som en halvkorrupt søkkrik driv-mexikaner...og river returbilletten? Blir spennende framover...

Tove
Dirk R.

så kult Tove, herlig:-)
hilsen dirk
Roar K.

De merkverdige bilder og historier om Drivdalsgubben vil visst inten ende ta.
Hjerte og smerte og kanonkuler, stakkars mann.

Roar
Tove H.

Tusen takk, Dirk og Roar for kommentarene! Det er poteter..kan brukes som kanonkuler...av den stakkars mann:-)
Tove
Michael K.

Hei,
Er kanskje ikke helt kvalifiset til å gi kommentarer, amatør som jeg er men du får få min første her på foto.no.
I versjon 2 ville jeg sett litt av horisonten. ser ikke helt hva han ser på... Noen kule historier i kommentarene :)

Mvh,
Michael
Tove H.

Tusen takk, Michael, velkommen... glad jeg fikk din første kommentar:-)
I versjon 2 ser han på paret ute i vannet, tenkte nå jeg.. mens han venter på at noen skal falle for potetene og hjertet i sanden..... Tok ikke med himmelen, for å framheve det.
Tove
Zett Alexzander E.

Herlig :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu