solnedgang i Femundsmarka.
Solnedgangen denne kvelden var usedvanlig vakker, da det var en flekk med skyer over himmelen der solen gikk ned. Dette resulterte i at lys fra solen ble reflektert fra skyene og ned i vannet og skapte et fantastisk fargespill. De dype fargene er refleksjonen fra skyene.
stemningsfullt
Utstyr
  • Canon 5D mark II
  • Canon 24-70mm f2.8L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_482715} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Jan Arne E.

Dette har jeg sansen for - trolsk stemning (som så ofte i Femundsmarka) og flotte farger. Det at du ikke tok med himmelen gjør hele bildet, speilingen er vakrere og gjør at bildet skiller seg ut fra de vanlige solnedgangsbildene.
Øivinn S.

takk for god kommentar Jan Arne. Det er nettopp også dette jeg ønsket å formidle gjennom kun å ha med vannspeilingen. Jeg tok også selvfølgelig en rekke "standard" solnedgangbilder denne kvelden.
Øystein E.

Veldig behageleg bilde. Fin kombinasjon av dei kalde og varme fargane. Likar også den bølgeforma mørke avgrensinga øverst. Skulle gjerne vore der og sett solnedgangen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu