Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_482855} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erik J.
Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal legge av innhold og fortelling i dette, det er først og fremst komposisjon og begrensede farger jeg umiddelbart blir betatt av. Linjen innover som ender i det lille kvadratet og den gjennomskinnelige skyggen av hovedpersonen balanserer bildet perfekt. I denne sammenheng blir jeg litt usikker på den kraftigere skyggen, men den kan bli en viktig del av fortellingen jeg ikke har bestemt meg for: forfølger? Ellers tror jeg at jeg ville desaturert alt utenom damen, mest fordi grønnstikket ikke tiltaler meg. Men igjen, kanskje det grønne kan utgjøre noe viktig i fortellingen....
Avsluttet .
Hun går tett inntil veggen,personen bak, fikk den samme følelsen som Erik......forfulgt? (the stalker), linje og skygge, den litt spooky, kalde grønnfargen, for meg en naturlig del av bildet, samt en liten bevegelse som understreker bildet, alt dette gjør bildet for meg til en fin visuell opplevelse.

mvh Ulv
Thorfinn B.
En dame i et tomt rom, et endeløst tomrom. Fanget av rutiner og fastsatte forventninger der livet er tryggest innenfor de fastsatte rammene.

DEILIG bilde som beskriver alt sammen....
Stig Børre E.
Underlig og spennende bilde. Komposisjon og fargetoner i kombinasjon med uskarpheten gir et veldg fint uttrykk. Holdningen til damen er litt vanskelig å tolke, blir hun forfulgt av eller venter hun på skyggen.. Nok en gang: spennende!

StigB
Ivan H.
Fin komposisjon, uskarpheten gir den ekstra usikkerheten som jeg opplever i bildet.
Personen virker for meg usikker, men er noe usikker selv, da hodet er litt på skakke. Kan se ut som hun ser litt ned på gulvet istede for oppover og inn i bildet. Skyggen er truende, eller er med på å gi stemning til bildet.
Liker fargetoner, uskarphet og at venstre hand er godt synlig (fant ikke den rette formuleringen der).

Jeg er noe usikker på hvilken historie jeg skal lage rundt dette, mye pga hodet på skakke. Jeg vet hvilken historie jeg _vil_ lage ut av bildet, men er noe usikker.

.Ivan
Inger-Lise S.
Et spennende bilde i god komposisjon. Tross skyggen bak, får jeg ikke følelse av forfølgelse her, men leser kroppsspråket dit hen at hun er på veg til noe hun gruer for. Jeg tenker sykehus når jeg ser dette. Tror korridoren svinger til venstre i enden, at dette ikke er et tomt rom.
Får medlidenhet med henne pga det hun er på veg til..

Inger-Lise
S. N.
Mange takk for kommentarer, og artig at det går an å få noe ut av dette. Komposisjon, farger og det nokså åpne innholdet var det jeg selv synes appellerte, og da lar jeg tolkningene bli opp til hver enkelt. :)
Silje
Anette O.
Herlig malerisk bilde. Liker fargene - kontrastene mellom det grønne, røde og den turkise hårstrikken, linjene, og det uskarpe mot den ene skarpe hånden. Stilig.

Anette
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu