Modell: Juna Steinnes
Fotografiets dag, Horten.
Bildet inngår i albumet Portrett - Her kommer barn og portrettbilder
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 70-200mm f/2,8L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger225
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_482932} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Trond W.

Se her er et bilde jeg ikke er vant til å se fra deg :) Dette synes jeg du gjør bra. Selv har jeg ikke så mye peiling på portrett, men synes du har gjort en bra jobb.

Trond
Andreas K.

Flott modell og godt utsnitt, men kanskje litt mykt (etter min smak) og blikket hennes er fraværende.
Svein O.

Takk for tilbakemeldingene.
Trond: Nei det er ikke så ofte jeg legger ut denne typen portretter, men prøver meg av og til. Synes det er moro å forsøke meg på litt andre enn bare med fjær:)
Andreas: Det myke og litt fraværende er hele poenget mitt her, om det fungerer skal jeg ikke uttale meg så bastant om, men gjør et forsøk så kommentarene mottas med takk så jeg kan utvikle meg innen denne sjangeren også.

Igjen, takk til dere begge.
Harald N.

Flott og litt drømmeaktig. Likar godt komposisjonen og presentasjonen. Etter mi meining meå dette vere ein knallstart på portrettkarieren din.

Mvh Harald
Andreas K.

Hva slags poeng er det du prøver å komme med da Svein?
Aksel N.

Sånn for og hoppe med begge bena.
Min første posting her inne.
Uten og vite noe om bakgrunnen for bildet.
Slik jeg ser det står modellens antrekk i rak motsettning til hår og attityd, hanskene som er ett par nr. for store får henne til og tre inn i rollen som kleshenger.
Ellers liker jeg det myke bløte som en motsettning til hva antrekket representerer, hadde hun bare virket komfertable i det.
Svein O.

Har ikke nevnt så mye om bakgrunn til bilde annet enn at det er tatt på Fotografiets dag. Det er gjort med vilje, for å se om jeg har klart å fange noe av det mystiske eller drømmeaktige som Harald kaller det. Det "bløte" eller "myke" er forsøkt redigert inn i bilde i etterkant. Jeg har tydligvis ikke oppnådd det helt, men jobber videre med portretter etter eget syn:)(lærer jo litt og litt:))
Modellen står på/ved roret til U-båten(i Horten) med propellen rett bak. Røykmaskin står litt bak og tilsiden for roret. Bilde er tatt samtidig (nesten over skuldra) med at Fotograf Michal Tomaszewicz demonstrerer hvordan han jobber med modeller, så hvordan modellen er kledd opp har jeg ingen styring med.
Så tilslutt, poenget er nok det litt fraværende uttrykket hvor hun ser forbi, drømmende og lys/ toning/redigering som er hovedpoenget med hele bilde. en kan like det eller ikke.
Mats T.

Er litt enig med Andreas. jeg tror kanskje det hadde blitt bedre om hun så ut av bilderamma kontra nedover. :)

Mats
Svein O.

Takk for kommentarn Mats.Tar det med videre:)
Arve Herman T.

Stunning beuatiful model.
Topp bilde, vakkert lys og jeg har ikke så mye annet å si enn at jeg likte det veldig godt jeg da.

PS: Jo kanskje om hun hadde som de andre sier sett mot deg eller i kameraet eller vekk. Ned og vekk hadde kanskje vært en kul løsning også.

Mvh. Arve Herman Tangen
Svein O.

Takker så mye for dine ord Arve Herman. tar med tipsene videre i mitt arbeid:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu