Vanskelig å finne en tittel til dette bildet. Enda et bilde til mine prosjekter. Jeg har prøvd å få bort g-strengen, men det ble ikke noe fint, så jeg lot hun beholde den. Hva syntes du om bildet da?
Bildet inngår i albumet Studio - Bilder som jeg har tatt i studio på skolen. Bilder av venner til prosjektarbeider.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1420
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48301} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Pen, atletisk rygg, og opplagt en kvinne som du kunne vist mer av. Jeg forstår ikke helt hvorfor ''akt'' i dette forumet innebærer at man skal skjære vekk mesteparten, trodde da poenget var å arbeide med hele mennesket - ikke bare bittelitt.

G-strengen kunne du jo fått henne til å ta av når du tok bildet. spesielt den greia at den er vridd på den ene siden gir meg feil assosiasjoner. Skyggen på den høyre armen er også litt lei, men på den annen side sett: et bilde skal ikke være for perfekt heller - da har du jo ikke lenger noe å strekke deg etter.

Ellers er jo smaken som baken, bokstavelig talt - om man tar bilde med eller uten G-streng er noe som må være opp til den enkelte - både fotograf og modell.

Perosnlig mener jeg en helt naken kropp er en bedre ting å jobbe med, min personlige favoritt er lys-spillet i huden, når dagslyset skinner inn gjennom et av de store vinduene på soverommet mitt. Eller kveldsolen mot hud - det gir også en herlig effekt.
Espen G.

Når du velger å kutte der du gjør blir bildet noe ufullstendig for meg. Det er noe med proposjonene som ikke stemmer. Virker nesten som du har strekt bildet vertikalt en tanke, men det kan jo være kroppsformen som spiller meg et puss. Ville kanskje også gitt ryggen noe mer form, kanskje med en noe mer kreativ lyssetting.


eg
Helene M.

Jeg har ikke gjort noe med bildet. Jeg har bare lagt på en svart bakgrunn. Kroppen hennes er slik, og hun har hodet ned. Og akt for meg, er kropp, ikke nødvendigvis hele. Modellen ville heller ikke ta av seg stringen.
Men takk for kommentarene, jeg vil bli bedre!!!
Avsluttet .

Ikke ille denne gangen heller - fotografi med mye potensialer - om enn en del uforløst. Ryggen burde vært lyssatt med mere kontraster slik at skygger i muskulatur og kroppsform kommer bedre frem. Nå er det litt grått og konturløst. Du skal ikke endre for mye, det er jo et mykt og feminint uttrykk du vil formidle, men litt hardere skygger hadde nok gjort seg. At hodet er beskåret bort er OK for meg, men det ser litt merkelig ut når nedre del av baken og hoftene plutselig er vekk. Det hører da også med til det feminine? Kanskje hun burde ha sittet på et mykt underlag f. eks. av sort fløyel, som hadde formet seg etter kroppen hennes og ikke omvendt. Så var det den stringen da. Jeg respekterer selvsagt en fotograf som respekterer sin modell, men kan ikke hjelpe for at dette blir akt hvor tilbakeholdenhet og sjenanse er nokså tydelig. Som jeg har skrevet tidligere er jeg ikke opptatt av nakenhet for nakenhetens skyld, men denne stringen er rett og slett skjemmende. Den lager en lite kledelig fure i henne venstre hofte, ser malplassert ut og er vel ikke så kledelig som plagg i tillegg til at den heller bryter enn fremhever linjene i kroppen. Skal det først være undertøy kunne dere kanskje ha valgt noe mere elegant og noe som harmonerte bedre med bildets uttrykk og ide. Ser frem til fortsettelsen.
MVH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu