Den som visker den lyger.....
Var det i denne skuta drivdalsgubben ble smuglet fra Mexico til Norge... med tønner fulle av den farlige løvefisken? Eller er det en annen hemmelighet de deler....
...liker stemningen... det litt hemmelighetsfulle... Ikke klart som dagen dette:-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483018} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Solvår B.

Ikke klart som dagen, nei, men like klart som natta. Her er det skumle hensikter ute og går. Hva har du viklet deg inn i Tove? Sammen med Gubben? Eller på jakt etter Gubben? Jeg trekker meg saktmodig tilbake...dette blir for sterkt for en voksen dame i Stavanger.... Jeg velger å bivåne hendelsene fra sidelinja denne gangen.... Skrekk og gru!!! Kan dette gå godt??
: ) Solvår
Tove H.

Jeg er uskyldig! Har bare en mistanke om at en gubbe vi kjenner er ombord... denne skuta lå til kai i en havneby i Mexico da jeg tok bildet. Og jeg hørte det jeg hørte... jeg sier ikke mer.
Tusen takk for innlevende kommentar...likte at du vart skræmt, Solvår:-)
Tove
svein h.

Dette bildet har du vært heldig med, Tove. Det oser av dramatikk og spenning. Bildet kunne gjort seg godt som reklamebilde for et teaterstykke eller en f.eks. en film. Dette var godt.

Mvh.Svein
Venche J.

Liker stemningen i bildet ditt Tove - med eller uten den ekstra lasten du "fornemmer". :)
Godt sett og formidlet.
Wenche.
Inger-Lise S.

Hei Tove! Jeg syns også at stemningen i bildet gjør mye her. St bildet er litt uskarpt forsterker bare stemningen. Kledelig:) Et fint motiv i god komposisjon.
Men du skal ikke tro at alle som visker lyver ;-)
Du har som vanlig blikket med deg. Bra!

Inger-Lise:)
Wilko J.

Minner litt tilbake om den flotte historien du hadde....Er dette kanskje starten på en ny en?? Alltid spennende med "sjørøvere", Kanskje dette er "The Black Pearl"?

Et bilde som har mye å fortelle.

Mvh Wilko
Tove H.

Det er han foran som tenker tittelen..:-)
Og det er Black Pearl, Wilko:-)
Tusen takk til hver og en for kommentarer..dere leser bildet slik jeg håpet, var jo bl.a. spent på om dere, som jeg, synes at uklarheten forstreker stemningen..
Tove
Inger-Lise S.

Selvsagt! Det burde jeg ha tenkt på, Tove, at det er "outsideren" her som tenker tittelen:)

Hilsen Inger-Lise
Jens Erik J.

Hei!
Ja her så det ut til å være lystig stemning ombord. Kanskje de hadde en romflaske på deling? Livat var det nå og da passer uskarpheten godt. Liker bildet:-)
Hilsen Jens
Hans-Jørgen H.

Trur neppe at gubben begir seg på heimveg så raskt Tove. Han har for alvor fått smaken på det søte liv og omsetter mandelpottittatos i stor stil til senioras og senioritas. Ryktene går om ville og hysteriske tilstander på strendene.
Gubben nyter all oppmerksomheten og har forlengst finni ut at denna gesjeften er mer innbringende enn tønner med løvefisk i Drivdalshølen.
Men har Drivdalskjærringa fått nyss i eventyret???
Jeg bares spør---Huttetu!
Tyrin.
Tove H.

Tusen takk Inger-Lise, Jens og Tyrin! Veldig glad for kommentarene! Hm, Tyrin..Drivdalskjerringa har ikke sett gubben på leeenge, men hun fikk et postkort fra Mexico her om dagen...det var nærmest uleselig... Spennende hva som skjer framover når/om hun klarer å tyde det..
Tove
Odd E. k.

Du store alpakka Tove!
Trur du ikke drivdalsgubben har lagt seg ut med sjørøvere som skal tjene seg søkkrike på frakting av løvefisken til Drivdalselva. Nå ligger han under dekk i bassenget og svømmer ilag med disse farlige fiskene for å bli dus med de når de kommer frem til Drivdalshølene. Om ham skal greie å passere tollmyndighetene og kystvakta i mexikansk farvann, så må han greie å holde kjeft der under dekk, for mye stygge ord utspinner seg der under dekk, der månefiskene angriper han fra alle kanter for å bli kjent med denne rådmagre skapningen i bare rosa underbukse og slitte tånegler. Makan til overfart Tove, håper han hverken får hjerteinnfark eller avbitte tær på turen, for da blir han en skikkelig grinebeiter oppe i Drivdalsheiene. Noen spør seg når han kommer til Drivdalen igjen, nei det er det ingen som vet noe om. Han har utgitt seg for å være en dreven stjernekart leser, men sjørøverne fortviler da de har endt opp på samme posisjon etter få ukers mellomrom allerede..Uffame Tove...hvor skal dette ende..lensmannen her på Oppdal går og tvinner tommeltotter, frem og tilbake i peisestua og håper endelig han ikke kommer heimatt med det første. Kjerringa, ja, hun har stått for høyonna og er i ferd med så stenge låvedørene, da de siste restene av høy allerede har kommet på låven....

Makan til fortellende bilde Tove, den som lever får se!!!

Mvh

Odd E.
Tove H.

Aha.det er derfor de seiler i ring... Dette var verre enn jeg ante, Odd E.. Hjertelig takk for at du har lagt så mye arbeid i å holde oss oppdatert... skjønner ikke hvordan du klarer finne ut sååååå mye .. :-) Fantastisk kommentar som jeg ble veldig glad for!
Hva som skjer videre er mer uvisst en noensinne!
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu