Fra Frogn, mot Sætre
Utstyr
  • Canon G10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483110} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Avsluttet .
Hei Torgny, jeg ser bildet ditt står ukommentert og synes det var litt rart.

Jeg ser et panorama over et landskap med litt tåke og skyer med sol bak, samt en helt svart trelinje i front. Jeg synes dette var pent å se på. Flott lys, og fin dybde innover i bildet. Liker lag-på-lag effekten av landskapet. Den svarte trelinjen i front fungerer som en slags bord, og bidrar for meg positivt. Jeg liker også godt den litt mørkere skyen som stikker opp over den vannrette. Fargene er duse og harmoniske.

Rent teknisk er bildet skarpt og fint med behagelige kontraster. Jeg aner litt fargestøy på de grønne åsene som jeg ville vurdert å fjerne, men jeg synes ikke dette er særlig skjemmende. Jeg er litt usikker på krana nede til høyre, og hva du ønsker med denne. Den kan bidra til en form for kontrast mellom maskiner og flott natur. Om du hadde beskjært bildet bittelitt til venstre for masta, ville bildet fått større naturfokus, og skyen som stikker opp ville etter mitt syn blitt mer harmonisk plassert i komposisjonen. Dette er ditt bilde, men om du ønsker min personlige mening ville jeg foretrukket et slikt utstnitt hvis målet var "noe pent å se på".

Uavhengig av utsnitt så likte jeg bildet ditt. Mvh Jens :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu