Bildet inngår i albumet Havøysund og omegn -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger176
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484403} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Regner med at det er den humoristiske siden av det hele du vil vise her, og morsomt er det først og fremst. Hvis huset/skuret/uthuset/garasjen er under restaurering(?) virker det litt planløst, og er meget usikker på at arbeidstilsynet hadde godkjent stillas, eller takstige for den saks skyld. Friskt fargerikt innslag!
Anne Gunn P.
Hei, jeg fikk assosiasjoner til Rune Johansens bilder fra Nordnorge fra boka "Så lenge det vara"! Et herlig bilde, utvilsomt mye arbeid som gjenstår før alt er på stell.Mange artige detaljer.
Mvh
Anne Gunn
Bente R. D.
Her er det mange historier. Godt observert og dokumentert. Et blinkskudd utenom det vanlige.

Bente
Thorbjørn R.
Takk for fine kommentarer.

Mvh Thorbjørn
Fred S.
Koselig og sjarmerende bilde/motiv, og kanskje ikke så mye mer enn det. Det blir jo ofte slik med gamle hus, noen har så mye "sjel" at en kanskje forsøker å gjøre noe "mer" enn det å dokumentere motivet, andre hus er best egnet til å "bare" dokumentere.
Dette huset ser ut til å være i siste gruppe; alt skrotet som ligger rundt, samt lappverkene på selve huset, krever lys for igjen å gi detaljene . Et dagslys uten så mye særpreg eller dramatikk bidrar også til at dette nødvendigvis må bli "dokumenterende"
Ellers misunner jeg deg den landsdelen du bor i, der har dere tilgang i bøtter og spann på både hus til å dokumementere og eksperimentere med...

vh fred
Roger H.
Som en grafisk komposisjon i farger og mange detaljer som man må forholde seg til, synes jeg dette bildet er vellykket. Et pluss for at du har med bakgrunnen som gir avstand til huset.
Andreas B.
Kjenner jeg blir litt trist. Jeg er ikke godt kjent i Nord Norge, men var en tur på noen av øyene på Helgelandskysten for noen år siden og så alle de nedlagte og forfalne gårdene. Synes dette bærer litt preg av noen som har gitt opp. Ser ikke for meg at dette en dag vil se så bra ut igjen.

For meg så forteller dette altså en ganske sterk historie, og fungerer derfor bra. Som dokumentasjon er det derfor godt jobbet, men er enig med Fred i at så mye mer er det vel heller ikke.

-ab-
Per Harald G.
Det er noko med fargane som eg likar med bildet ditt. Litt lyse lette, og som også er samstemte og skaper ein fin heilskap.
Thorbjørn R.
Takk for ytterligere, gode kommentarer.

Sjåen ligger et steinkast fra huset hvor jeg har vokst opp. Jeg har derfor sett denne bygningen i mange slags forfatninger.

Du sier at du blir litt trist, Andreas. Tja.. Her er det ihvertfall oppussing på gang. Virkelig trist var det vel da den forrige eier, av diverse årsaker, ikke maktet å følge opp sjarken som lå fortøyd ved kaia nedenfor. Båten flødde full av sjø (det er stor forskjell på flo og fjøre på Finnmarkskysten) og ble liggende med bare styrhuset over vann i flere måneder.

Jeg har hatt dette motivet i tankene lenge, men grep straks sjansen da himmelen bak hadde en farge som jeg mener "står" bra til sjåen. Jeg har også bevisst brukt teleobjektiv for å få bakgrunnen "nærmere".

Mvh Thorbjørn

Inger-Lise S.
God dokumentasjon av elendigheten. Tenk, dette har engang vært en nybygget sjå!(Ser du skriver sjå, jeg ville trodd det var et lite hus..)
Fin bakgrunn.

Inger-Lise
Bjørnar P.
Et fortellende bilde med mange fine detaljer. Ville vurdert et stadpunkt litt lenger til venstre for bedre balanse og en liten kikk mot sideveggen også.
Marit O.
Fortellende bilde,ser ikke helt trygt ut dette,mye som må fikses på her Thorbjørn.
Mye detaljer og studere,bakgrunnen fremhever huset!


Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu