Adeliepingviner i isødet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484511} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bente R. D.
Fantastisk dokumentasjon av pingvinene. Trolsk belysning gjennom fargevalg og komposisjon. Kan nesten se ut som et maleri. Jeg liker bildet akkurat som det er.

Hilsen Bente
Torgny S.
Takk for den fine tilbakemeldingen, Bente.
Fred S.
selve motivet er jo fint og litt underfundig, med to grupper pingviner som i god avstand fra hverandre ser ut som om de driver en eller annen "organisert" aktivitet. Artig også med den i midten som ser ut som om han enten er utstøtt fra det gode selskap, eller ikke har bestemt seg for hvilken gruppe han tilhører.
Det tekniske, derimot, og her synes jeg det er litt viktig, holder ikke mål. Tydelig at bildet lider av en uskarphet som du har forsøkt å skarpe opp, og dermed får en kraftige glorier rundt dyrene. Det5 virker skjemmende.
Snøeen ser heller ikke helt bra ut, kanskje av samme grunn, men vakker blåfarge på de små "stupene"

vh fred s
Torgny S.
Takk Fred. Jeg skal sjekke om det er slik du sier, eller om jeg rett og slett har rattet for mye på innstillingene i bestrebelsene på å lage stemning. Det er tatt analogt, men jeg det trenges litt gravearbeide for å finne fram orginalen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu