"Tidlig morgen"
Scannet
Bildet inngår i albumet Akt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484547} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bent U.
Tenk at vi skulle få se mer av denne "serien". Vanligvis streber jeg etter skarphet, men dette er i mine øyne det perfekte eksempel på hvordan den motsatte effekt gir bildet mer egenart, nostalgi og mystikk. Høy klasse over dette bildet.
Hans Olav S.
Fin positur, men jeg synes hodestillingen ble noe unaturlig, og det ser forresten ukomfortabelt ut. Ja for det er vel nesa jeg ser der ute til høyre, eller har jeg tatt helt feil her?

Lyssettingen og komposisjonen er bra med fin utnyttelse av billedflaten.

Mvh
Hans Olav
Svend Wiig L.
Hei Bent!

Er så glad for at du sier dette!!:) Det å "strebe" etter skarphet er overhode ikke nødvendig....for mitt sinn! Glad for din betrakning Bent! Selvfølgelig mange som mener det motsatte!!??:)

Mvh Svend
Svend Wiig L.
Obs...Hans!

Du kom i mellom!:) Ja, jeg selv mener HELE stillingen er unaturlig! Det å se mot lyset og vindu...mer naturlig!? He-he! Nesa....ja!:)
Hvordan bildet skulle blitt bedre hadde vært interessant å få vite!
Takker!

Mvh Svend
Wilko J.
Først må jeg si at jeg liker nesten alt du viser oss....Dette også. Jeg synes ikke at det ser unaturlig ut. Hun er på vei å stå opp. Strekker seg og ser ut av vinduet imens..hva skal jeg ha på meg idag? snør det kanskje?

Du bruker omgivelse hun er i kanske ofte om jeg ikke tar feil. Liker det, passer fint til BW og den stilen du har.

Flott å se på...du er heldig med modellen om jeg får lov å si det.

Mvh Wilko
Jan Erik F.
Liker lyset her og de myke linjene . Naturlys er lekkert, skarpheten savner jeg ikke i dette bildet. Tror kanskje inntrykket kunne blitt litt hardt da.. Liker hvordan den lyse linjen på sengekanten går på skrå over bildet, samt at linjene i rommet går i samme retning! Nok et bra bilde fra deg synes jeg :) Poetisk og vakkert!

Jan Erik
Inger-Lise S.
Poetisk og vakkert, ja det er ord som passer ypperlig her.Den myke effekten gjør seg godt.Jeg deler ditt syn vedr. det å strebe etter skarphet. Her ville bildet tapt mye uten den softe effekten etter min mening. Veldig fint spill mellom lys og skygge.
Knakende godt bilde.

Hilsen Inger-Lise
Per Harald G.
Du er flink til å få lyset til å sitte der det skal på kroppen. Posituren gjer bildet litt mystisk, i tillegg til dei gamle veggene, skammelen og tregolvet.
Svend Wiig L.
Hei!

Takker dere siste: Per Harald, Inger-Lise, Jan Erik og Wilko for hyggelige ord!!:)

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu