Gutt i teplantasje
Fra Buhoma, Uganda
Fotograf
Utstyr
  • D700
  • 24-70mm, f.2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484590} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.

Absolutt et interessant bilde. Litt synd at det er så mye uskarpt nede til høyre som stjeler litt av oppmerksomheten. Gjorde et forsøk med et kutt på 3 cm nede og noe mer til venste, men følte da at det ble et noe annet bilde i og med at det ble mer gutt og mindre grønt hvilket ga et helt annet inntrykk og historie enn det bildet fremstår som her.

Roar
Harald N.

Eit bilete til bli i godt humør av.

Mvh Harald
Ulf R.

Det var et godt tips Roar! Så ikke den.

Takk Harald!
Solvår B.

Et herlig smil på denne gutten, men hos meg setter bildet igang tanker om barnearbeid. Jeg liker kompen.
: ) Solvår
Ulf R.

Takk Solvår, men tror ikke du har grunn til å bekymre deg for barnearbeid her. Kjenner området og folka her meget godt gjennom mange år (siden 1995). Barnearbeid er det riktig nok mange steder, og det gjør vondt å se små bli frarøvet sin barndom. Ungene her i området må ta del i alt familiearbeid for å få ting til å gå rundt, men jeg vil bestemt si at de ikke blir utnyttet.
Solvår B.

Godt å høre. Denne gutten ser jo veldig fornøyd ut, så det var vel mer situasjonen - gutt i teplantasje - som satte igang mine tanker. Det gjør vondt å tenke på hvor mange barn som lider, og som blir misbrukt på forskjellige måter.
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu