Bildet inngår i albumet I min hage -
Utstyr
  • Pentax K10D
  • 100mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.

Sterke farger i god komp. du presenterer her der planten er fint plassert i diagonal mot en burgunderrød bakgrunn der lys og skygger også danner fine diagonaler. Om ønskelig kunne kanskje et kutt til høyre og oppe for å få et noe trangere format også være en mulighet. men det er noe jeg overlater til hver enkelts smak, bak og behag for å vri litt på et forslitt uttrykk. Men summa sumarum så er dette et enkelt og likandes bilde.

Roar
Wenche J.

Tusen takk Roar. Jeg setter stor pris på en utfyldende og fin tilbakemelding fra deg. Mitt første valg var et trangere utsnitt slik som du foreslår, men da ble bildet enda mer ordinert. (Synes jeg da:)Men som du sier...det er smak og behag til hver enkelt som teller.Takk igjen:):):)
Inger-Lise S.

Flott macro fra deg igjen Wenche. Ypperlig presentert med flott komposisjon og vakre farger.Nyansene i bakgrunnen gjør seg godt.

Inger-Lise
Avsluttet .

Skarpt nært og fint:-)
Tone
Bjørn T.

Flott med sterke farger og annerledes bakgrunn. Bra levert1 Mvh Bjørn
Willy K.

Selv om blomsten klart er hovedpersonen er det egentlig bakgrunnen, eller sikkert kombinasjonen) som appellerer til meg. Liker spesielt at plasseringen av blomsten følger linjene i bakgrunnen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu