En stor Verden
Tok dette bildet av min datter Charlotte en av feriedagene i sommer.
Hun utforsket sølepytter for første gang og storkoste seg!
Bildet er tatt med teleobjektiv 55-300mm.
Er veldig fornøyd med linjene bakiver, og at man ser at fokuset ligger akkurat litt uti bildet ved å se på skarpheten på grusveien.
Bildet vant en sommerfotokonkurranse 2010.
Utstyr
  • Pentax K10D
  • 55-300mm 4-5.8
  • Brennvidde230mmmm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetISO 320, manuellfokus og langt ned i terrenget.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484812} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Willy K.

Synes dette var er herlig bilde med mye symbolinnhold. Flott bevegelse og plassering av den ferske verdensborgeren og fint at veien forsvinner ut av bildet i bakgrunnen.
Solvår B.

Flott positur på den unge damen. Et herlig bilde som får fram smilet hos meg. Det er bra at ting og tang skal undersøkes.
: ) Solvår
Roar K.

Herlig barnebilde. Posituren til vesla i eksponeringsøyeblikket er jo en gudegave. Tydelig at juryen i konkuransen ikke er like pirkete som meg på andres bilder (mer lemfeldig på egne). Jeg ville kutta 1cm eller så nede og unngått at venstre kanten av hjulsporet gikk ut i hjørnet. Ja, jeg vet det er pirk, men det er begrunnet i perspektivlæren som sier at du skal være forsiktig med å la linjer og elementer munne ut i hjørnene da du mister litt av spenningen i perspektivet. Dette er nok malerne mer opptatt av enn fotografene selv om det er de samme naturlover som gjelder.

Roar
Tommy L.

Sent svar, men tusen takk for deres fine ord!

@Roar; ja det er poseringen/situasjonen hennes som er hele bildet her.
Hadde nok ikke tenkt tanken på det du sier om linjene før jeg leste din kritikk. Takk for tipset og jeg er veldig glad for å kunne få kritikk på såpass høyt nivå. Så takk til deg! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu