Et litt annerledes brudebilde ...
Her er et bilde tatt under min første bryllupsshoot, bruden ble så facinert av hesten at hu helt glemte brudebuketten...noe som medførte et jafs! hehe
Utrolig glad i bildet, og vil gjerne høre litt kritikk og ros på bildet... Mankan alltids gjøre det bedre...
Utstyr
  • Canon 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_485472} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Amund Blix A.

Jeg ser du skriver du er glad i bildet, men det kan jeg ikke ta hensyn til i min kritikk. Jeg skriver i beste mening, selv om det nok ikke vil høres sånn ut.

Kort sagt, mitt umiddelbare inntrykk er at bildet er skrekkelig. For det første, sånn svart/hvitt med noe i farger er håpløst, det i farger tar ALL oppmerksomhet, og resten av bildet forsvinner. En sånn effekt må brukes ekstremt forsiktig, jeg er ikke sikker på om jeg noen gang har sett et bilde det faktisk fungerer i. Kanskje med unntak av en liten sekvens i filmen Schindlers Liste.

Det er ingen kontakt med den du fotograferer her, ser temmelig, tilfeldig ut, i bryllupsbilder er kontakt og følelser alt, dette er bare et snapshot uten mål og mening for meg.

I tilegg er det teknisk veldig svakt, uskarpt,lite pen svart/hvitt-konvertering og utbrente høylys.

Sorry, skal du bedrive bryllupsfoto og ta betalt for det, må du heve deg noen hakk over dette.

Beklager at det ble fullstendig slakt, men det høres ut fra din profil at du har ambisjoner innen foto, og da trengs det ærlige tilbakemeldinger.

Mvh

Amund
Anita O.

Hei Amund!
Det er nettopp denne kritikk man ofte burde få,så jeg sier tusen takk for en ærlig mening... (bildet er ikke innkludert i bryllupsfotograferingen egentlig, bare fanget øyeblikket hvor plutselig hesten tok et jafs =)

Hva vil d si er hovedregelene ved bryllupsfoto? (bare noen huskeregler, jeg kan bruke videre...hvis det blir noen flere bryllup...)
Amund Blix A.

Flott Anita, at du ikke tar deg nær av kritikken, jeg har opplevd å bli lagt for hat av mindre... ;)
Enkelte tar ting alt for personlig.

Et bryllup er en ekstremt personlig opplevelse, og noe av det vanskeligste man kan gjøre som fotograf etter min erfaring. Selv om jeg ikke har lagt ut bilder fra de jobbene jeg har gjort her, har jeg noen bryllup på samvittigheten. Noen bra og noen dårlige(man må bare være selvkritisk).

Vanskelig å beskrive hvordan det virkelig skal gjøres, og jeg er slett ingen ekspert, men for å ta det i stikkordform:
Følelser, intime øyeblikke mellom brud og brudgom(de skjer, selv om alt som regel er kaotisk), viktige bilder som påsetting av ring(lyssterk optikk i mørk kirke er et must), lykkelige svigerforeldre, detaljbilder av buketter, ring osv. Ta bilder i RAW og lær deg bedre etterbehandling, du har en del å gå på der. Lær kameraet å kjenne. Teknikk er egentlig det letteste å lære seg innen foto, det vanskelige er komposisjon og ha blikk for øyeblikkene.

Meld deg inn her: http://www.digitalweddingforum.com/

Det er et forum med mange av de beste fotografene i verden i denne sjangeren, du vil finne utrolig mye fine bilder som antagelig vil gi deg hakeslepp av en annen verden, og forhåpentlig vil inspirere deg stort.

Sjekk også disse fotografene:

http://www.jessicaclaire.net/

http://www.jeffascough.com/

http://www.josevillaphoto.com

http://www.jgarnerphoto.com

http://www.elizabethmessina.com

Mvh
Amund :)

Anita O.

Hehe går ikke an å legge noen for hat for å være ærlig, eller som prøver å hjelpe! Tusen takk for super inspirasjon til å gjøre bedre!
Avsluttet .

Hei Anita!
Må nok bare henge meg på Amunds kommentar her.
Driver selv på med bryllupsfotografering sammen med min forlovede og ser at som i alt annet:øvelse gjør mester.
Og det viktigste denne dagen er å fange de små øyeblikkene som brudeparet selv i mange tilfeller vil miste pga.at det skjer så mye rundt dem denne dagen.Det skal vi som fotografer fange og gi dem slik at de kan ta det fram ved senere annledninger.
Og når det gjelder teknikk og redigering er det bare å trene,trene og trene.
Når vi fotograferer i bryllup vild et alltid bli noen tradisjonelle bilder og noen arrangerte,men som fotograf bør man ha øyet med seg hele tiden og fange alt det andre som brudepar og gjester ikke får med seg.Hardt arbeid i mange timer,men du så gøy:-)
Stå på og spør gjerne om råd,vi lærer så lenge vi lever.
Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu