Pensjonert Massey
Fant denne gamle traktoren i gresset på Skuterud gård i Frogn. Fyrte av 3 eksponeringer med bracket funksjon med tanke på å forsøke et HDR bilde.
Et forsøk på et HDR bilde uten å gå i "HDR fella". Ser alt for mange bilder der HDR effeketen bare blir alt for mye, så forsøker å finne en bra balanse.
Skulle jeg tatt bildet på nytt ville jeg nok plassert traktoren lengere ned i hjørnet.
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Sigma 10-20mm DC HSM
  • Blender-
  • Nei
  • Annet3 eksponeringer, HDR Pro i Photoshop CS5.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_485532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Roar K.

Slike gamle doninger er alltid gode motiver. Her ville jeg hatt mer luft foran den enn bak da dette alltid gir inntrykk av at kjøretøy som her, person, dyr, skulptur etc. er på vei inn i bildet uansett om det er stillestående eller i bevegelse. Mulig en speilvending kunne vært en ide' da vår naturlige leseretning jo går fra venstre mot høyre. Menneskene ute til høyre ville jeg kuttet innenfor da de virker forstyrrende i bildekant og ikke tilfører bildet noe. Litt smak og behag er at jeg ville foretrukket mer naturlige farger akkurat i dette tilfellet. Ble kanskje litt mye negativt dette. Men er jo kun ment som ting du kan ta en titt på og se om du synes det har noe for seg.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu