Vil gjerne ha tilbakemeldinger på redigering: bruntone i bildet (for lite/for mye farge), lys og kontraster.
Utstyr
  • Canon 400D
  • Canon 28-80 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_485619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Knut Georg F.

Synes både lys, toner og utsnitt er fint i dette koselige motivet. betraktes best om du presenterer det med en tynn hvit ramme (rediger bildeinfo).
Mvh Knut
Henning S. P.

Hei
Dette synes jeg var veldig bra! Grisene har en eller annen menneskelighet over seg der de står å venter på mat.

Henning
Jan N.

Morsomt motiv! Fint med sv/hv på dette motivet. Toningen er passe, synes jeg. Synes kanskje det blir i tyngste laget med så mørk vignett, men det vil nok hjelpe noe med en tynn hvit ramme som foreslått over.

JN
Torild H.

Beskrivende for grisens vesen: alltid sulten, og nyskjerrig.
Tykkjer lyset faller fordelaktig på alle grisene, samt på matfatet som jo er det sentrale her.
Presentasjon: Bilde går kanskje litt i ett med bakgrunn? Muligt det er best slik, er ein smakssak; ser at KN foreslår ein tynn ramme, er ikkje så begeistra for akkurat det sjølv, men ville heller prøvd ein grå bakgrunn.
Torild
Avsluttet .

Må si meg enig med de over, et topp bilde med et fint snev av humor, bra lyssetting og herlige toner...meget bra!


mvh Ulv
Wilko J.

Et bra foto der lyset og fargevalg kler bildet. Grisene virker overlegen over mannen. Det er nok mannen som er tjeneren. Morsomt og fint å se på. Fargene og lyset gir meg et varm følelse. Ofte er det varmt i en bing=)

Mvh
Wilko

Dirk R.

liker veldig godt vignetering og at det er i s/h, veldig bra bilde.
hilsen dirk
Fred S.

Kjempesnedig bilde, ikke minst motivmessig ( tenker Berlinerpopler, ..og du er jo fra Byneset, er du ikke ?) Kanskje litt mørkt her og der, ikke så lett å se hva karen holder på med, men siden grisene er så oppmerksomme må det jo dreie seg om mating.
Bruntonen helt grei,kompen likeså; helt naturlig at materen er i midten av såvel oppmerksomheten som bildet, og du har tacklet lyset bra.

vh fred s
Aina s.

Takk for tilbakemeldinger og hyggelig dere synes det ble bra. Prøver med grå bakgrunn. Fred: Dette er fra Byneset ja. (Jeg har ikke sett/lest Berlinerpoplene, men ut i fra det jeg har hørt tror jeg virkeligheten på bygda overgår boka.) Bildet skal egentlig være lyst nok til å se stort sett hele fôrkoppen han holder i hånda, men det er på kanten mørkt, så det kommer sikkert an på hvor lys/mørk skjermen er. Så det er fint med tilbakemeldinger så jeg får høre hvordan både lys og farger ser ut på andre skjermer enn min. De forrige sh/bruntone bildene mine ble nesten ren sh med grønnskjær på utskrift uten at det kom fram på skjermen.

Mvh Aina
Håvard F.

Liker bildet veldig godt. Slik er purkene når de venter på mat. Imponerende hvordan de hopper opp på innredningen for å få fortest mulig maten sin.
Her fores det litt på "gamlemåten" Mange har jo automatisk foring i dag.
Røkteren får nok dårlig hørsel med åra, hvis han ikke bruker hørselværn...

Ekte og superbra dokumentar foto Aina :) :) :)
mvh
Håvard
Aina s.

Takk Håvard. Støynivået er ganske høyt før alle har fått mat, så vanligvis bruker han hørselvern. Purkene er imponerende spreke hvis de vil, og kan hoppe over, men de gjør vanligvis ikke det. Dette er drektige purker som nylig er blitt plassert i fødebingene. I dag har disse småtasser sammmen med seg i bingene, og da er de roligere og mer forsiktige.

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu