I en tynn tråd
Bildet er tatt på klatreklassikeren Vestpillaren på Presten utenfor Henningsvær i Lofoten. Det er en tur på 12 taulengder med helt fantastisk fjell og utsikt...noe luftig er det og
Liker godt linjene og ettermiddagslyset i dette bildet. Det er flere i samme serie på min portfolioside www.esmo.foto.no
Utstyr
  • Canon 5D
  • Canon EF 24-105mm 1:4 L IS USM
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_485875} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjell Ivar Ø.
Dro kjnsel på dette diederet ja,mange år siden nå.
For og få gode klatrebilder bør en vel henge i tau
i en paralell rute, får da betre frem landskapet
rundt og bratthet osv. Bilder som dette rett ovenfra og ellers undenfra blir sjelden brukbare bilder er min erfaring. Her blir det veldig mye
dieder og lite annet. Den gode luftige følelsen
kommer heller ikke frem her.
mvh Kjell Ivar
Inger-Lise S.
Hei!
Selv om den nevnte luftige følelsen ikke kommer fram, får du fram det jeg tror du vil formidle. Passende tittel til bildet.
Men jeg syns lyset i vannet øverst til venstre trekker mye oppmerksomhet, og kombinert med at tauet ikke bør komme ut rett i øvre høyre hjørne, ville jeg kuttet ovenfra og slått 2 fluer i en smekk:)(Evnt. litt fra venstre og) Når jeg scroller bort det utbrente oppe til venstre, syns jeg bildet blir riktig fint, og et annet bilde. Får litt sug i magen her!

Hilsen Inger-Lise:)
Du får ellers godt nok fram høydefølelsen her!
ketil g.
Utrolig stilig bilde. Velkomponert og flott med stor dybdevirkning.
Ville kutta litt til venstre for å få mer fokus på klatreren.

ketil
Andreas B.
Jeg synes det er mye med dette bildet som er tiltrekkende. Det er mulig jeg ikke har sett nok andre klatrebilde, men jeg får absolutt følelse av høyde her! Som du selv skriver så er dette nok ettermiddagssol, og forholdsvis gode lysforhold, men jeg synes det er en del igjen. Du får lite frem fra berget. Litt endringer, og dette hadde blitt mye bedre tror jeg.

-ab-
Bjørnar P.
Jeg får fin dybde- og høydefølelse her. Mitt viktigste ankepunkt er for lyse høylys. Kan lett dempes under etterbehandlinga.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu