Ved kanalen#2
Ved en av kanalene i byen L'Isle sur la Sorgue fanget dette motivet blikket mitt.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • 50mm 1:1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/10s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486104} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Willy K.

Et vakkert bilde med fine farger og behagelig lys. Syntes først det virket litt uryddig og at vinkelen gjør det vanskelig å oppfatte bl.a. båtens kontur, men jo mer jeg ser på det jo mer harmonisk blir det. Speilingen gir flott dybde, spennende at døren er åpen. Også vekstene som henger ned antyder at det befinner seg noe over billedkanten. Synes det har en "uskarphet" som kler den litt maleriske stemningen.
Tove H.

Vakkert bilde i kledelige fargtoner. Ble så fascinert av den bittelille figuren på land.. en mørkhåret dame i hvitt skjørt.. rett over midten av båten...og rett under henne og speilingen av båten er det en oppned-mann... :) Vel..ellers malerisk og flott...fint med den åpne døren. Artig bilde å studere!

Tove:)
Eli R.

Nydelig. Hadde vært fristet til noe slags lens correction - barrel distortion for å få rettet opp døra til høyre. Skulle gjerne ogs åhatt litt mer luft på høyre siden av døra.

ellers syns jeg dette er eflott kulisse hvor jeg gjerne skulle sett at det skjedde noe på bredden bak båten. Helst en person som gjorde noe :-)
Aage Magnus A.

Takk for kommentarer.
Er ofte i tvil om jeg liker det "perfekte" utsnittet, eller om jeg foretrekker å ikke rette opp skeivhetene og slik kanskje irritere øynene litt, ved å i dette tilfelle ikke rette opp døra så den blir 100% parallell med billedkanten. Noen som har noen synspunkter på dette?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu