Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDias
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger194
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486134} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Wilko J.
Hei,

Må si at jeg liker masse av de andre bilder du har.

Mvh Wilko
Avsluttet .
Ikke min favoritt blant dine motiv, og skal ikke sammenligne noen, men her ser jeg ett høstelig motiv, med dempede farger, stille og kjølig, litt kontrastløst, som har "gitt opp" kanskje, og et landskap som venter på vinter... Når det er sagt, så tror jeg dette opptaket er basert på film, og tror at det hadde vært svært vanskelig (hvis mulig) å få fram dette uttrykket på annen måte. Ved første øyekast ganske kjedelig, men det har noe i seg på sin særegne måte. Vet ikke om jeg er inne på noe, eller har gått meg vill i skogen (?), men liker slike gåter!

Roger H.
Wilco, takk for at du likte noen andre bilder:)

Kjell, du er inne på noe av det jeg mener med bildet.Det er filmbasert, du har rett i det.

Takker så mye begge to.

-Roger


Torild H.
Tenkte om det kunne vera ei furu som hadde blitt ståande igjen, fordi det av ein eller annan grunn ikkje var brukandes virke og hogd ned saman med trea omkring.
Eller det kan tolkes som eit reint haustbilete...

Tykkjer forsåvidt det er eit utfordrande val med såpass mange grønnyanser i same bilde + grønt tre mot grøn bakgrunn. Heilt greitt for meg. Grønt er tross alt den fargen me er van med i store mengder (i naturen)og tolar å sjå mykje av.
Torild
Roger H.
Hei Torild, Takker så mye for en god kommentar. Av en eller annen grunn liker jeg dette bildet selv. Beklager så mye for sent svar på din kommentar, jeg må skjerpe meg.

Roger
Anders G.
For meg et spenstig valg å ha såpass mye grønt i et bilde som videre underbygges av grønn/turkis nyansene i filmen. Ved første øyekast et relativt ordinært og kanskje kjedelig utsnitt, men jo mer jeg ser på bildet, jo bedre liker jeg det. Klarer ikke helt å sette fingeren på det, men det er noe med helheten og sammspillet mellom bakgrunn og treet foran, fargespillet og hvordan himmelen bryter opp.
Roger H.
Takker så mye for en inspirerende kommentar Anders, settes pris på.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu