Ørn
Tatt 2 sept 2010 på Smørdalskammen - Vestvågæy - tror det er en ungørn som hviler, mor kretset over en stund. Den var veldig lite redd, kom inn på 10/12m før den bruste slik med vingene. Sto stille å så på den, og da satt den seg ned igjen. Var så nær i 3/4 minutter.
Fotograf
Utstyr
  • Canon 550D
  • Canon EFS 55 - 250mm 1:4 - 5,6 IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486600} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar K.

Her mangler vel ørlite på 100% skarphet uten at jeg synes det gjør noe. Fin positur på ørna. Jeg scrollet bildet ned for å dekke til det uskarpe i bunn og forholdt meg da til venstresiden. Et kutt der og et tilsvarende av venstresiden i bildet ville plassert ørna mer riktig i flata da den nå er litt vel midtstilt. En liten separat opplysing av ørna pluss kanskje et klikk på sharpen kunne høyne bildet. Synes du et klikk på sharpen blir for mye så gå direkte til Edit og klikk fade så får du opp en glidebryter der du kan redusere siste verktøy eller filter slik at du kan finne et mer nøyaktig nivå.

Roar
Avsluttet .

Hei Ole,skarpheten er bra nok for dette bildet,dessuten er det andre flukt bildet ditt skarpt og veldig godt.
Alt i alt et flott bilde av ørn,som er vanskelig å treffe på sånn uten videre.Ser også at optikken din er Canons 55-250mm ,så jeg syntes du har klart deg meget bra her med dette bildet.
Lars Ivarson F.

Flott ørnepositur..litt mørkt hovud og rygg..god komp og høveleg utsnitt..
Natalia P.

ooo...drømmer om slike bilder!! så fint...
Adrian Dyrhaug G.

Hei Ole!

Majestetisk bilde av en majestetisk rovfugl!
Skarpt og ellers bra på det tekniske.

Fint dette!

mvh Adrian Grande
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu