Flammende hjerte
Bildet inngår i albumet Diversje -
Utstyr
  • iPhone 4
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger129
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_487316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Roar K.

Skal man ta tittelen alvorlig så skulle det vel vær fyr på stikkene. men da hadde du vel kanskje ikke rukket å fokusere og eksponere før de var utbrent. Men en artig ide' og et møysommelig og tidkrevende forarbeind har du også hatt. God ide' og et artig bilde.

Roar
Stian E.

må bare si genialt bilde :)



Kristine S.

Utrolig Kreativt!!
Mvh Kristine
Jørgen A.

Tusen takk alle sammen!

Roar, Ja det tok litt tid å sette det opp, og ang flamme så hadde antakeligvis den første fyrstikken vært slukket innen jeg hadde fått tent den siste, men vi får se hva jeg får til senere :)


- Jørgen
Jørgen A.

Tusen takk alle sammen!

Roar, Ja det tok litt tid å sette det opp, og ang flamme så hadde antakeligvis den første fyrstikken vært slukket innen jeg hadde fått tent den siste, men vi får se hva jeg får til senere :)


- Jørgen
Bård K.

Kreativt og bra bilde.
Tror du har fått serietenning på fyrstikkene vis du har tent den ene.
Fred S.

Det som er bra her, Jørgen, er ideen din, og arbeidet du har gjort med å sette sammen fyrstikkene til et hjerte.
Selve bildet av dette flotte arbeidet ditt er ikke alike bra. Bildet blir grått, lyset flatt, og vinkelen du har tatt bildet fra er nok ikke den beste. Tror det ville ha vært bedre om du klarte å komme deg rett over motivet, og fotografere 90 grader ned.
Lyset/gråhet kan du få til bedre ved å heve kontasten/bruke levels, etc. (Men da må du selvsagt ha et bildebahandlingsprogram, og det har du kanskje ikke...)

fred s
Jørgen A.

Jeg har redigert bildet, det er ikke så rart at det ser grått ut når alt utenom fystikkhodene er sorthvitt. Kameraet mitt er ødelagt så det var litt begrenset hvor godt jeg fikk tatt dette bildet med lyset som var på kjøkkenbeken hvor jeg tok det.. det var bare et spontant bilde og en spontan ide som jeg tok bilde av med iPhonen min.. men jeg syntes det ble bra fordet.

Jeg skal se hvordan jeg kan videreutvikkle ideen i etterkant...
Fred, Skulle jeg ikke hatt et bildebehandlingsprogram? jeg har jo lagt ut mange bilder og har behandlet de først i Photoshop..
Fred S.

Greit, Jørgen, men da kunne det ha vært en ide å ta bildet inn i PS igjen, og jobbet mer med det. SÅ grå er ikke fyrstikker ,og du kan trekke i spaker både her og der i PS for å få spenst over bildet. Ser forresten at det er ganske mye forskjell på skaphet i fyrstikk-rekkene, noe som igjen skyldes dette med vinkelen bildet er tatt fra.

fred s
Jørgen A.

Ja, det heter dybdeskarphet...

jeg kan photoshop... ganske godt og som jeg sa, fyrstikkene er grå fordi det er svart hvitt
Øystein Rye E.
+1
god ide:-)
Jørgen A.

takk :)
Avsluttet .

Veldig kult bilde.
Jeg liker faktisk at alt er i gråtoner bortsett fra tuppene. Det gir en veldig kul effekt. Fortsett å ta kreative bilder :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu