David mot Goliat
Holder på å legge heller i hagen og gamle heller blir tatt opp. Under hellene lå det en sort, ganske stor skorpion og jeg fant kameraet mitt i en fart. Men det var visst ikke bare meg som ble imponert av den sorte karen som kan gi så mye smerte:):):)
Bildet inngår i albumet I min hage -
Utstyr
  • Pentax K10D
  • Pentax 100mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_487319} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
tove j.

He he, et kjempeartig bild! David mot Goliat.....flott sett. Fint du har med deg kamera når du jobber i hagen...mvh tove
Wenche J.

Tove, tusen takk for en hyggelig kommentar. Jeg tenkte akkurat det samme da jeg så de. Fin tittel på bildet. Bruker den og håper det er ok:):):)
Mvh Wenche
Liv F. D.

Hei Wenche,
skoooooorpioner under steineller i hagen også? Hjelp....
Jeg måtte åpne dette bildet skikkelig og da så jeg den stakkars redde lille mauren i nederste bildekant. For momsteret som kommer imot, den er jo virkelig BIG. Fytti rakkern.
Godt fanget situasjon fra deg. Det tekniske sitter ikke som det vanligvis gjør fra deg, men du formidlet allikevel godt den skrekkelige gysaren fra hagen :)

Ha en fin fotosøndag!

mvh
Liv ")
tove j.

Må nu flire litt...Så ikke tittelen på bildet før nå. Jeg tenkte med en gang David mot Goliat......Tittelen må jo være perfekt, siden det var det første jeg tenkte..he he. Mvh tove
Hans-Jørgen H.

Håper du kom uskada fra monstermøtet Wenche!
Fyttirakkern for tilstander.
Skal si deg mauren er kampklar...
Og hvem vet?
Kanskje han legger kjempen i bakken akkurar som David gjorde mot Goliat...for mauren er vis den.
Tøfft komponert bilde!
God søndag fra Tyrin..
Knut Børge S.

Knalltøft bilde Wenche!

mvh Knut Børge
Willy K.

Skal ikke kommemntere hva du gjemmer i hagen din, men er temmelig sikker på at du har enda flere kryp "i ermet" ;-)
Gratulerer med nok et rått motiv! Kompet er flott, og fokuset er der det bør være. Jeg føler virkelig med mauren her. Det tekniske mangler muligens litt, men synes ikke det betyr noe for min opplevelse av bildet. Her har du vel både måtte handle raskt og hatt løpepuls? Gikk det bra med både deg og mauren eller?
Bjørn T.

Du verden - ante ikke at helleleggeing kunne avdekke slike monstre. Flott situasjon du har foreviget- godt sett. Artig utsnitt. Bra levert! Mvh Bjørn
Tove H.

Rått parti! Godt tatt, Wenche! Tøff komposisjon!

Tove:)
Wenche J.

Tusen takk ale sammen for flotte tilbakemeldinger. Jeg ville så gjerne prøve å formidle situasjonen og gikk nok litt berserk i PS for å få ut mest mulig av bildet. Gleder meg masse at dere liker det eller at det vekker interesse på en positiv måte:):):)
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu