"Båter til leie"
Flodhest som beiter på campingplass med båtutleie. Kenya 1992.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSkannet fra lysbilde.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_487522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Hei Espen, jeg ser bildet ditt står ukommentert.

Jeg synes dette var et godt motiv, og synes flodhesten og båten gir en spennende kontrast mellom natur og kommersielle interesser (båtutleie). Komposisjon og utsnitt virker meget passende, og det selektive fokuset synes riktig. Bakgrunnen er rolig og harmonisk, og fagene synes jeg også står godt til hverandre.

Teknisk synes jeg det er noe som skurrer, uten at jeg helt forstår hva du har gjort i etterbehandlingen etter skanningen. Noe er galt med flodhestens høyre forbein (Har du forsøkt å "male" farge på flodhesten?), og overgangen mellom det uskarpe og det skarpe gresset under flodhesten synes også noe unaturlig.

Bortsett fra disse tekniske tingene synes jeg dette var bra. Mvh Jens :-)
Espen S.
Jeg ser hva du mener med fargen på forbeinet. Jeg har ikke gjort noe særskilt, og har ikk elagt merke til dette tidligere - tror kanskje flodhesten har tråkket i gjørme eller noe, når den skulle på land.
Mvh
Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu