fokus
Utstyr
  • Canon 400D
  • Canon 50 mm/1,4 usm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger50
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_487596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jani F.

Hei Jørn!
I frykt for å virke litt dum no.... Vart litt nyskjerrig. Kva teknikk er TILT? Får du meir med øverst i bildet med å gjere det på denne måten? Forøvrig så likte eg plasseringa av "lady in red" , det var eit blikkfang. Håret hennar stod til og med til rammene på sida:))Eg er glad i speilinger og kunne tenkt meg å sett meir av speilingen i golvet, men eg veit; ein kan ikkje få i pose og sekk;)
Mvh Jani
Jørn K.

Vel, tilt er å bevege kameraet opp og ned (som panorering, men opp og ned altså). Jeg satt og tenkte litt på den tittelen og den henspeiler egentlig på de to damene litt lengre bak, og blikket deres. Har byttet navn på bildet til fokus, og håper folk skal se hvor blanda fokus gruppen har...
Mer speiling er ikke mulig å gå til på dette bildet.
Tusen takk for kommentar.
Jørn.
Arne R. B.

Hei
Her mener jeg du er i nærheten av å fange det som noen ganger gjør at et fotografi løfter seg opp til noe mer enn en dokumentasjon. Det håndtverksmessige er på plass samtidig som personenes plassering, ulike fokus og farger danner en helhet og et uttrykk i bildet som gjør at man stopper opp ved det. Vet ikke hvor bevisst du har vært i forhold til dette når du tok bildet. Uansett, dette funker veldig bra for meg.
mvh Arne
Jørn K.

Hei Arne, jeg var bevisst dette når jeg tok bildet og synes selv at det er et bilde som kan gi mange assosiasjoner. Det er nok ikke et bilde som blir lagt merke til her på dotten tror jeg, her er det liksom en annen type bilder som fenger.
Takk for tilbakemelding!

Fotohilsen
Jørn.
Venche J.

Kameravinkelen og plassering av fokus + motiv er flott her Jørn.
Personlig ville jeg nok valgt å beskjære slik at de to rammene i bildekanten forsvant. Blikket mitt trekkes mot dem og jeg blir litt irritert over at jeg ikke får se hva som skjuler seg der. :)
Venche.
Håvard F.

Synes dette var fint Jørn. Liker formatet. Litt usikker på om jeg ville hatt med rammekantene på sidene, men...
Inne på noe her Jørn
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu