...
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Nikkor 50mm f/1:4D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_487729} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.
Pluss for at du prøver å gjøre noe annerledes!
Desverre ser jeg ikke meningen her. Jeg ser en traktor på skjeve, trolig i grøfta med hjulene på den ene siden. Men kvinnen med furtent uttrykk og dykkerbilder? Det tolker jeg som "annerledeshet" for enhver pris...
Uten brillene ville jeg tolket dette som om hun hadde kjørt i grøfta og står der oppgitt og sur. Så brillene ville jeg ikke hatt med.
Som sagt, pluss for at du prøver noe nytt!
ketil g.
Fint bilde med spennende fargetoner og en god komposisjon, men finner desverre ikke poenget her.

ketil
Espen S.
Spennende farger og et godt balansert og velkomponert bilde. Det fenger min interesse. Jeg blir også nyssgjerrig på hva som speiler seg i ruta, og litt frustrert over at jeg ikke ser hva det er. Jeg ser forsåvidt ikke poenget med bildet, men synes ikke nødvendigvis det trekker negativt. En forbedring ville kanskje være å forsøke en annen tittel, uten at jeg umiddelbart kommer på noe fengende.
Mvh
Espen Seierstad
Øyvind S.
Ville kuttet ut tittelen.. la bildet leve sitt eget liv..
Surrealistisk bilde!!.. ganske så kult, men føler det blir for mye traktor,,, ville gjort et kvadratiskt format som ville gi den flotte unge damen en mer udefinert tilnærming til traktoren..
Øyvind
Helge L.
Takk for kommentarer folkens, jeg er helt enig i at bildet godt kunne ha en annen tittel, eller ikke tittel i det hele tatt. Skal også gjøre noen forsøk med tettere utsnitt som Øyvind foreslår. Dere har vel også på en måte helt rett i at dette bildet kanskje ikke har noen mening, det er et resultat av tilfeldig lek, har ikke prøvd på noen ting her egentlig, og har heller ikke noe stort behov for å forfekte en viss tolkning av hva slags historie som evt skulle ligge bak. Men, hvorfor må det være sånn at "meningen med bildet" må kunne defineres/forklares? Det er form/linjer/tekstur, og et litt lett surrealistisk touch, det holder for meg det egentlig. Bildet treffer vel noen, og ikke alle, slik som de aller fleste andre bilder. At et bilde er "meningsløst"... ja, det kan jeg vel si om en hel haug med bilder hvis jeg bare skal prøve å finne ut av hva det "betyr" eller "symboliserer" eller "forteller". For meg har et bilde en visuell tiltrekningskraft, eller ikke, uavhengig av dette. :-)
H
Avsluttet .
Syns bildet er kult og for all del litt anderledes.
Jeg syns ikke bilder alltid trenger ha en opplagt mening,hvis det fenger meg lager jeg min egen tolkning og eller mening.det kan være alt fra linjer,farger,utrykk eller historien bildet forteller meg der og da.
Liker vinkelen og at bildet er litt"snålt".Har sansen for det.
De lyse refleksene i vinduet på traktoren tar litt vel mye oppmerksomhet for min del,ville nok prøvd å duse dem ned litt.
Men fargetonene og bildet ellers har noe som jeg liker og da er det nok,kan lage min egen historie rundt dette.
Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu