Flytrening
Tatt fra Heia i Ballstad den 29 september 2010.
Iht de som var i området er det en mor som lærer ungen sin å fly, det kom stadigt vekk skarpe pip fra den ene, og den andre fulgte etter som limt fast, hærlig syn.
Fotograf
Utstyr
  • Canon 550D
  • Canon EFS 55 - 250mm 1:4 - 5,6 IS
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBilde er tatt på litt god avstand, og de er jo i bevegelse, har zomet meg inn før jeg la det ut - er kansje litt kornete?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488091} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Kåre G.

Dette er nok to voksne som driver parrbindingslek. En ser det på nebb og hode. Voksne havørn over tre-fire år får gult nebb og lyst hode. Årsunger har mørkt nebb og brunspraglet fjærdrakt. Man ser ofte at ørnepar leker på himmelen. Noen ganger hekter de klørne sammen og går kast i kast nedover. Vi ser ofte at ørenpar tar seg fri noen timer midt på dagen, når ungene er kommet på vingene, og skrur seg opp i utrolige høyder ved hjelp av termikken.
Mvh. Kåre
Jørn K.

Stilig bilde av synkronflyverne. Herlig kontrast mot den blå himmelen. Kanskje du kunne lagt vingene litt mer langs diagonalen i bildet.


Fotohilsen
Jørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu