- Aldri fred å få -
Bildet inngår i albumet -Summertime- -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger128
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488148} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Solvår B.

Her ser jeg at 0194 virkelig ønsker oppmerksomhet, og antakelig får mer oppmerksomhet enn fotjent. Det synes hvertfall kua til høyre som iherdig prøver å fange fotografens oppmerksomhet, og dermed oppnår min oppmerksomhet. Og hun får all min sympati, hun til høyre.
Det er alltid noen damer som er vakre og stikker seg fram på bekostning av andre og som har spisse albuer og som aldri stiller opp når ungene skal passes og....
Et herlig kubilde fra den virkelige verden.
: ) Solvår
Hans-Jørgen H.
+1
Hallo på Jæderen!
Makan tell øredobber og nesepynt skal man leite lenge etter. Skal si kyran på Jæderen er motebevisste. Se og missunnelig hu der til høgern er på nasapynten til Litago.
Om du ikke vet det så kan jeg fortelle deg hvorfor bonden Ola har montert denna snedige ringen i nesa hennes. Fordi da får hun ikke mulighet til å suge på jurene til de andre, noe som kan forårsake mastitis(jurbetennelse) og andre ulumskheter. Enkelte kyr kommer visst aldri bort fra sugestadiet.
Et fortellende bilde!
Stort mmmer skryt får du ikke Tone. OK--lyset er pent da.
Hilsen Tyribonden.
Ann Kristin S.

Jeg er jammen glad for at jeg ikke er en ku.Rart ingen synes at dette er dyremishandling. Det synes jeg. Jeg blir alltid lei meg når jeg ser husdyr med slikt - og glemmer helt å se på bildet.
Vakker ku med fin hårdott på hodet. Kua til høyre er ei skikkelig linselus som slenger seg med på bildet.
Fine farger, god skarphet og bedårende øyne.
Mvh Ann Kristin
Avsluttet .

Hehe,morsomt kubilde.
Fint komponert.
Tone
Inger-Lise S.

Artig med den kua til høyre:) Ellers klar og fin den i front. Mye piercing her.
Merkene i ørene reagerer ikke engang små lam på, jeg har selv merket slike, og vi får tro de vender seg til ringen i nesa og..Fint at Tyrin forklarte den, for den skjønte jeg ikke.Så vet jeg det.Ante ikke at kuer stjal melk fra hverandre!Må vel være noe kviger gjør før de selv blir voksne og har kalvet??
Artig lugg på kua:)
Fint bilde Tone!

Inger-Lise:)
Avsluttet .

Fokus og øyekontakt, og kamp for oppmerksomhet og kontakt fra kua til høyre kanskje? "Smykket" i nesa på den nærmeste tilfører motivet noe og gjør det litt mer interessant, men bare litt, og jeg klarer ikke å få så mye mer ut av det. Det bryter mye med resten av motivene i serien din så langt også, men "summertime" er det!
Håvard F.

Dette kubilde må man bare stoppe opp ved... man undres.. ei ku rykker tilbake, og man ser virkelig at hun skvetter til. Ei ku med skikkelig nesering rett mot, og alt i flott komposisjon og innpakkning.
Ja dette likte jeg Tone
mvh
Håvard
Tone A.

Takk for kommentarar.Dette bildet er frå 2008 og ein varm maikveld, kyr kyrne stod tett saman i kveldslyset og myggen summa.
Solvår:Takk for god skildring av bildet. Kua til venstre ville ha fotografen for seg sjølv, men den til høgre ville også vera med.
Hans-Jørgen:Eg har alltid lurt på kvifor nokre kyr har nasering, og at enkelte sug på andre sine jur og det endar med mastitis var nytt for meg.Storvegs med slik ei forklaring. Denne kua med naseringen, ville eg få fram her.Gildt at du likar lyset her.
Ann Kristin: Godt at du også reagerer på merkinga av kyrne.Linselus er treffande ord på bildet her.
Tone og Håvard. Gildt at de likar bildet.
Kjell:I grunnen gir tittelen noko av det som eg ville få fram. Den eine kua som stikk seg fram mellom kuryggane, myggane som surrar og linselusa.
Inger-Lise: Godt spørsmål du kom med. Gildt at du likar bildet.
Helsing Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei i natta Tone:)

Dyremishandling er nevnt, og det var også min første tanke her,
kva er poenget med den fæle "piercingen" der?
Stakkars ku.
Liker godt bevegelsen på den til høgre:)

Mvh Inger Anne
Tone A.

Inger Anne:"Piercinga" gir Hans-Jørgen ei god forklaring på.
Linselusa måtte jo også vera med på bildet, mens den viftar vekk myggen i kveldsola.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu