Hvem har du spist, sa du?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488299} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Duy P.

Hei Tove!
Håper at begge er mettet og de ikke går ut over noen :)
Jeg ser for meg at den er en drage og en frodehest :)
Ingen av disse finnes i Norge. Har du lånt de :)
Bra effekt og kreativ fra deg som vanlig.
Ha en flott fotohelg.

mvh duy
Willy K.

Hehe, skygger kan være morsomt, her så jeg noe helt annet enn Duy :-) Ser jo nå at den til høyre godt kan være en flodhest, men jeg så umiddelbart dukken "Pernille" (fra gamle dagers barne-TV) til høyre. Flodhestens overtann ble nesen hennes, og tennene i underkjeven hendene hennes som på sett og vis sier til dragen; "Hva du nå har spist, ut med det!" og da tenkte jeg jo at den kanskje hadde spist Herr Nelson... ;-)

Selve fotoet har jeg ingen mening om, men tolkningsfrihet setter jeg pris på :-)
Tove H.

Tusen takk for kommentarene!
Duy: Det er drage og flodhest... de eksisterer iallefall i eventyrene mine.. :-)
Willy: Artig at du så flodhestsilhuetten på den måten. Måtte le...morsom tolkning! Med den tolkningen er det nok selveste mr.Nelson som er spist :-) Vi har jo ikke sett ham på mange, mange år...:-)
Riktig god fotohelg til dere:-)

Tove:)
Dirk R.

er det fra en skrekk film Tove?:-) skumelt men veldig kreativ, jeg se også en frodehest og en jentehode.
hilsen dirk
Inger-Lise S.

Hei Tove!
Jeg så faktisk det samme som Willy! En liten dame med bitteliten nese, og lurte på om det begynte å vokse ut vinger på henne:)
Ser flodhesten nå da!
Jeg liker veldig godt den effekten du bruker i bakgrunnen her.

Ha en god fotohelg!

Inger-Lise:)
Frode L.

Hei.

Kreativt og flott laget, bra det var en flodhest og ikke en frodehest ( liten mobb til Duy) han tåler den.
Flott og grovkornet bakgrunn.

Frode.
Knut R.

Spennende skyggebilder med rom for mange tolkninger!

Likte komposisjonen også.

mvh Knut
Duy P.

Hei folken.
De som kjenner meg, vet godt at jeg tåler mye. Ta alltid det som et smil. Man lærer hele tiden :) :) :)
Jeg så jenta og ulven også. Må ha det gøy ettersom Tove er så kreativ og har sin still.

mvh duy

elin a.

Artig, jeg så også piken først....
Nok et flott bilde fra deg Tove.
Ja her er det bare å følge med slik at vi får vite hvem som er spist:)
God helg Tove.
elin
Solvår B.

Men Tove, da...hvordan kan du rippe opp i dette. Her kommer mange følelser fram. Mitt forskningsprosjekt på den norske flodheststammen er skrinlagt. Det kom aldri en eneste krone til dette prosjektet i Statsbudsjettet. Jeg har ikke fått noen midler fra et energiselskap eller noen andre. Ja, vi forskere i Norge, vi sliter.
Jeg begynte jo å bli glad i disse flodhestene. Kanskje ikke det beste utgangspunkt for forskning. Men nå er dette historie.
Og så har du altså møtt en flodhest nok en gang. Det viser hverfall at den norske flodheststammen fortsatt eksisterer. Beklager at dragen kommer litt i bakgrunnen for meg.

Et herlig eventyrbilde fra deg, Tove. Silhuettene mot den lysende, glitrende bakgrunnen er flott.
:))) fra eks-forsker Solvår
Per Einar G.

Jasså, så det er dragen som har spist opp tønnene for å ha nok drivstoff til ilden den skal sprute i fremtidens eventyrbilder fra Tovemor. Tenkte jeg det ikke, og ikke et ord er nevnt før dette beviset dukket opp i går!
Hvilke planer har flodhesten nå, skal den temme dragen og melke den for rom, slik at jeg kan sende Matt Dillon avgårde med noen tom-tønner...det begynner å bli endel av dem ettehvert da det har blitt noen bom turer verden rundt. Spesielt den siste turen til Alexandria, da kameldriveren stakk av med halve lommeboka og nektet å få kamelen ned på kne før jeg gav bort resten av innholdet i lommeboka og måtte stå i oppvasken til skuta ankom Roma.

Jeg liker kreativiteten din Tove, det blir mye eventyr av det ;)

Mvh
Per E.
Tove H.

Ho ho...takk for kommentarene!
Dirk: Ja, det er et drama iallefall...
Inger-Lise: Damen m knottenese er et synsbedrag, men må taes på alvor. Bra du liker uttrykket.
Frode:Ingen Frodehest, bare nesten, hehe...:-)
Knut: Skyggebilder...tja...:-)
Duy: Ulv også nå... :-)
Elin: Oppfølger kommer i kveld..
Solvår: Lover å ikke rippe opp i dette med flodhester på neste bilde.... du gjorde jo en fantastislk innsats som forsker, så lenge du orket... :-) Liker at du nevner glitrende bakgrunn, for det prøver jeg å få til.
Per Einar: Hoi, takk for glimrende innspill..og for sannheten...hvordan visste du dette da? Tønner med innhold...tror selveste Drivdalsgubben lå døddrukken inne i en av tønnene...men ikke sikker... Nytt bilde kommer straks, nå skal dragen til pers....:-)
Takk for muntre innspill, ha en fin fotohelg:-)

Tove:)


Avsluttet .

Bildet i seg , er for lite tolket av deg og for teknisk svakt. For de som følger deg og dine bilder, gir det mening, sett i den konteksten. Som enkelstående bilde, er dette dessverre uten noen større mening. Bilder bør etter min mening, iallefall, kunne stå alene og gi mening.

:-) Erik
Tove H.

Takk for ærlig og fin kritikk, Erik! Jeg ser det du sier, men ville likt å vite hva du mente med teknisk svakt. Har laget en sprekere og bedre etterfølger, håper jeg. For all del...jeg er enig i at det er litt tamt for dem som ikke kjenner eventyret.

Tove:)
Hans-Jørgen H.

Du store dinoooooooooooosaurus Tove!
Ingen tvil om at Hipp Hoppen er tom for energi etter forfølgelsen på Drivdalsgubben mot Eventyrskogen. Når så attpåtil hu Solvår har hatten bak lås og slå i hagan sin den heile sommer for å arbeide på sin doktoravhandling om Hipp Hoppens Hippotalamus kan det gå på nervan løs.
Det første han gjorde etter "frigjøringen var å oppsøke Petter Drakehode for å få nytt påfyll og livsmot.
På bildet ser vi drakepettern øse sin energi inn i Hipp Hoppens systemer. Og etter alle de tønnene med spreke saker draken har satt til livs vil sikkert flodhesten få lysten på nye eventyr.
Tyrihilsen.
Tove H.

Tusen takk for morsom kommentar, Tyin :-) Nå vet du hvorfor Drivdalsgubben blir forsinket..om ha da noen gang når fram til Eventyrskogen. Nå har jeg glemt hva han skulle der.... Kanskje er det en sprek flodhest du får på besøk istedenfor... Tida vil vise..:-)

Tove:)
Odd E. k.

Du store pultost Tove!!
Dette er da godeste drivdalskjerringa som kommer med den digre pissikatta Tørris mellom hendene. Han bruker å være nede i drivdalshølene for å fiske på denne tiden av året, men etter at løvefiskene har inntatt hølene har katta vært veldig irritabel.
Tørris har blitt stukket flere ganger og har pådratt seg magesmerter, kramper, pusteproblemer og hjertesvikt. Mang en gang har den tannlause gubben brukt munn -mot munn metoden, men en gang ble gubben strytsyk etter at katta hadde tatt en spissmus i forveien. Nå er han og kjerringa lei all den mjauinga natterstid, noe som har skapt mang en våkennatt. Tørris har nå en siste utvei med å få gode råd og det å få slutt på alt dette spetaklet. Ikke hjelper det med nyinnsatte dobbeltglass og halmdyne over hodet heller når Tørris ligger i vedskjulet etter kveldens fiskejakt og uler av store smerte etter løvefiskenes angrep....Eneste råd nå er Petter Drakehode som sies å ha evner overfor Tørris sine problemer... Her kommer drivdalskjerrunga med Tørris, der Petter Drakehode bruker tungen som det helbredende redskapet.

Makan til spetakkel Tove... dokumentasjon skal en lete lenge etter Tove, ha en trivelig uke som kommer!!!

Mvh

Odd E.................
Tove H.

Jasså, er det det Odd, E..haha...ja, når du sier det, så ser jeg det helt utydelig! Makan til historie du serverer, råbra! Og nå er jeg ikke i tvil om dragens helbredende evner! Stakkars Tørris... svært uklart nå hvordan dette går :-)
Ha en fin ny fotouke og tusen takk for innspillet!

Tove:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu