Dragen har slukt tønnene med rom. Oppi en av dem lå kanskje Drivdalsgubben.. døddrukken. Hørte dette fra sikre kilder...nemlig HIPPO.. og Per Einar kan også bekrefte at tønnene er slukt av dette dyret. Derfor denne kampscenen... Men dragen - hvorfor holder den på å le seg ihjel midt i kampens hete? Makan til overlegen fyr!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488498} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Lars Ivarson F.

he he likte dette silhuettbiletet med den røffe og tøffe bakgrunnen..fin historie, god komp og utsnitt..
Solvår B.

Det kommer stadig sterkere scener fra deg, Tove! Jeg hadde tenkt å ha en fredelig lørdagskveld uten store følelsesmessige påkjenninger, men dengang ei. Her blir jeg konfrontert med de tøffeste fakta. Dragen har slukt tønnene med Drivdalsgubben oppi. Er Hippo til å stole på? Men når Per Einar kan bekrefte det, ja, da er det helt sikkert sant.
Kan dragen overleve med disse tønnene innabords når den attpåtil får latterkrampe? Eller kan det hende at den eksploderer i et av anfallene og at innholdet i tønnene tar fyr? Hvordan går det da med Gubben? En særdeles smertefull og tragisk ende...eller kanskje han blir skutt ut av dragen i en slik fart at han unngår flammene?
Nei, dette orker jeg ikke tenke på. Det MÅ da finnes en løsning.

Sånn i forbifarten kan jeg jo nevne at dette bildet er enda herligere enn ditt forrige. Enda mer sprelsk og fargesprakende. Men her er det andre saker enn bilder vi må konsentrere oss om. :)))
Sukk fra en ganske forskrekket og spent Solvår
Tove H.

Tusen takk for kommentarer, både til bildet og historien, Lars og Solvår!
Først spolerte jeg fredagskvelden din Solvår, og nå lørdagskvelden... Skal love å ikke legge ut en skrekkversjon søndag :o) Du stiller mange gode spørsmål, forresten... den som kunne svare... det MÅ finnes en løsning...!

Tove:)
svein h.

Dette er et godt bilde, Tove. Det med han gubben og tønnene hopper jeg over, jeg tror bildet står seg best uten noen forklaring eller tekst.....Dette bildet kan symbolisere virkeligheten lenge før vår tid.......Bra bilde.....

Mvh.Svein.
elin a.

Nok et flott bilde fra serien din Tove.
Takk Solvår for alle spørsmål og betrakninger:))
elin
Håvard F.

Ingen tvil om dramatikk her. Men gud bedre å rolig høvdingen i bakgrunnen ser ut til å være hehe - lun humor Tove :) Liker
mvh
Håvard
Tove H.

Svein: Bra sagt!
Elin: :-)
Håvard: Tror han bakerste ble helt paralysert:-)

Tusen takk for kommentarer fra dere, setter stor pris på dem!

Tove:)
Hans-Jørgen H.

Hold for all del Drivdalsgubben utafor denne storyen Tove....
Han har nettopp hatt et svare strev med uttsetting av all Løvefisken oppi Drivdalshølen og er nå på vei mot Eventyrskogen på premiemerra for å hjelpe sin arme Franzevenn som har fått i seg rau fluesopp.
Og blant allle tønnene Drakepettern har innabors tviler jeg sterkt på om den ettersøkte tønna finnes.
Se hvor han flirer av Indianerhøvding Big Wov og
kameraten...denne pila kommer ikke engang til å sette ei ripe i lakken til draken.
Men hvor er kaptein Sabeltann?
Harn fått kalde føtter og gått i dekning oppi gjødselkjellern til hu Inger Marie oppi Voss...
Jeg bare spør.
Flott bilde med spennende skyggefantasier, struktur og farver.
Tyrin.
tove j.

Måtte gå tilbake og se på "eventyrbildene" dine for å se om det er noe jeg har gått glipp av. Dette er jo utrolig kreativt, både bilder og tekst. Flott laget. Du kan jo gi ut en hel bok om dette. Bildene er flotte og litt skumle, slik som det skal være i eventyr. Mvh tove
Tove H.

Tusen takk for inspirerende kommentarer, Tyrin og navnesøster Tove:-)
Er ikke gubben i en av tønnene? Tida vil vise... :-)

Tove:)
Eva Marie P.

Wow, dette e kjempestilig Tove.
Du e utrolig kreativ.
Dette e du GOD på
-epl
Liv F. D.

Hei Tove,
et skikkelig "Tove-bilde" kult og kreativt laget. Liker denne effekten du får frem i disse bildene. Skal ikke begi med på tolkningen av innholdet her, men liker veldig godt effektene. Lystet og skyggene. Flott laget igjen!

Ha en flotters ny høstuke :)

mvh
Liv ")
Wenche J.

Et meget godt utført bilde som trigger fantasien. Herlige farger. Kreativt og inspirerende:):):)
Mvh Wenche
Duy P.

Dette er enda råere enn ditt forrige.
Fra kreativ tilbake gamle Asiatisk eventyr historier.
Dragen blåser ut mye ild, så her hadde ikke våre tipp tipp foreldre kommet så tett på. Men i din kreativitet, må de være så nær at vi ser action i det. Er det fortsettelsen eller hva Tove.

mvh duy
Tove H.

Tusen takk for kommentarer Eva, Liv, Wenche og Duy!
Så bra at dere likte utførelsen og innholdet! Historien kan nok ikke slutte her....men siden bildet skal kunne stå alene, gjør det gjerne ikke så mye... Skal likevel prøve å undersøke hvordan dette ender...prøve altså:-)

Tove:)
Odd E. k.

Makalaust Tove..
Forstår veldig godt at indianerhøvdingen er fornærmet og eitrende sinna på dragen som står og gjør han for narr. For makan til frekkhet har høvdingen og medhjelperen aldri opplev.
Draken har her spist opp tønne som også Drivdalsgubben var i. Han sitter nå i magen til draken og banner og skriker, er bråsint og forteller vitser mellom slagene. Draken greier ikke å holde seg over alle de komiske historiene og må bare le i alt alvoret. Indianerhøvdingen tror at draken buktaler og gjør narr av han, men draken skratter så fælt at han ikke greier å forklare seg. Medhjelperen til høvdingen gjør seg klar til å få slutt på all fornedrelsen . uffame for et styr, kommer draken seg fri fra dette her, ja kommer også drivdalsgubben seg fri med livet i behold, for en giftpil i baken ønsker han seg nok ikke.

Nydelig bilde med flotte fortellende figurer Tove. Likte bildet ditt godt, der også komposisjonen og utsnittet er meget bra.

Ha en fin høsthelg med mange kreative påfunn!!

Mvh

Odd E.
Venche J.

Ja nå lurer jeg virkelig om dragen tok helt knekken på drivdalsgubben, eller om han kommer ut via den naturlige kanalen?
Herlige farger og struktur.
Kreativt og flott fra deg. :)
Venche.
Tove H.

Tusen takk for flotte, fortellende , morsomme kommentarer!
Odd: Morsom vri.... derfor dragen ler, takk for oppklaring :-)
Wenche: Det viste seg å være Hallingdalsgubben som ble hostet opp...naturlig kanal... i latteranfallene... Bommet litt, de er jo så like å se til:-)

Tove:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu