Solnedgang på Mjelle (HDR)
Mine første forsøk på HDR
Er litt usikker på styrkegraden. Også vanskelig å få himmelen rett da skyene faktisk går raskt over himmelen...
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Tamron 17-50 2,8
  • Brennvidde17mmmm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • AnnetTatt i 5 eksponeringer sammensatt i Photomatix Pro. Tilført litt skarphet i Elements
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488920} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stig Robert G.

Forsåvidt godt første forsøk, hovedproblemet er jo skyene som du allerede påpeker. De er ikke bra, det skjer noe rart der. Jeg ville forsøkt å blurre ned de merkelige flekkene der, man kan slippe unna med mye rart i skyene sånn sett. De er jo allerede litt blurra mener jeg! Happy HDR'ing!
Roar K.

Fin komposisjon og herlig lys og farger. Litt pirk er at jeg ville kutta innafor det røde nede i venstre hjørne. Det ville også gjort bildekanten der det øverste fjellet går ut roligere også. Slett ikke nødvendig, men det er mulig venstrekanten tjener på det. Jeg ser skyene er nevnt her. Hadde de ikke det vært ville jeg nok oversett det.

Roar
Ingrid Milly L.

Fint lys og fine farger et bilde med god og varm stemning!
mvh. Ingrid Milly.
Heidi N.

Synes du har vært heldig med ditt første forsøk på HDR. HDR er vanskelig, det tipper fort over på noe som ikke er fint å se på. Men dette ble flott synes jeg! Bildet hadde også gjort seg godt om du hadde kuttet vekk hele dammen, men funker også kjempefint slik det er nå. :)
Mvh Heidi
Jøran K.

Tusen takk for fine og nyttige kommentarer :-)
Roar: Ser den med å fjerne litt i venstre kant. Blir bedre da.
Sølvi Å.

Kan ingenting praktisk om HDR,selv om jeg vet teroretisk hva det er , og skjønner at du har gjort bra jobb der. Om komposisjon: Syns formen på dammen "slår ut" fjellet i bakgrunnen , de ligner hverandre i linjer, men dammen er større, dermed kommer den grålilla formen i bakgrunnen ikke til sin rett.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu