Fields of gold
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-10-05 09:37:18
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_490101} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anita H.
Hei! Fin vri på brudebilde. Fine farger.Likte godt innrammingen det diffuse strået gav paret. Muligens strået til venstre vart for framtredende. Ha ein fin kveld! Mvh Anita
Frank A.
Enig med Anita at det blir litt mye og forstyrrende aks. Ville foreslå en beskjæring rett i overkant buen av strået og vekk med aks til høyre i tillegg til litt midre beskjæring nede og til høyre. Et kjempefott og orginalt bilde som de sikkert blir veldig glad for.
Mvh FrankA
Espen S.
Likte denne originale vrien på brudebildet - får meg til å tenke på hvetebrødsdager, selv om det vel ser mer ut som en byggsort. Jeg synes bildet oser av "overflod" og ville ikke beskjært/fjernet kornet. Alternativ kunne man kanskje tonet ned en omramming som fikk brudeparet til å fremstå tydeligere.
Mvh
Espen Seierstad
Sophie M.
Tusen takk for konstruktiv kritikk. Når jeg tok bildet tenkte jeg at kornet til venstre ville gi balanse i bildet, og at strået over brudeparet ville ramme de inn. Men det er interessant å høre andres mening. Jeg kan forstå at det kan virke forstyrrende, og jeg setter pris på at dere får meg til å tenke "nytt" på bildet. Jeg skal prøve meg litt frem, og se på andre alternativer. Tolkningen til Espen er lik min, og jeg skal lage en versjon der jeg toner ned omrammingen. Legger ny versjon ut om litt.
Sophie M.
Ble litt usikker på om det var en sånn omramming du tenkte, Espen? Eller at jeg toner ned enda mer på venstre del av bildet?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu