Blues
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger58
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_490146} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tove H.

Intenst, råbra... skikkelig blues! Liker utsnittet, men ville muligens kuttet bort den røde ledningsstumpen nede... Musikk i dette!

Tove:)
Rune J.

Takk, jo jeg burde nok ha fjernet ledningen.
Lars Ivarson F.

å for ei innleving..toppers, men ville ha kutta slik at den raude leidninga forsvan..eit alternativ er jo å gjere den svart...
Ottar P.

Ja her er det 100% innlevelse, fint
bilde og bra fanget!
Inger-Lise S.

Hei og velkommen til foto.no! Håper du vil trives her!
Et godt portrett med tett og fint utsnitt. Rolig og fin bakgrunn uten forstyrrende elementer.
Den røde ledningen er nevnt. Jeg ville valgt å kutte nede, da det etter min mening vil passe godt til det tette utsnittet du har fra før. Jeg mener at du ikke vil tape noe på å kutte nede.
Her ser vi tydelig at artisten nyter musikken. Bra!

Hilsen Inger-Lise:)
john-arne w.

Her må man jo si du har truffet godt, utsnittet er godt, bildet er skarpt, ikke en nødvendighet, men her passer det at det er skarpt.spesielt likte jeg skarpheten i hans venstre hånd.Du ser på fingrene hans at det er en av de gammle munnspillhelter, kan det muligens være Sam Cotten? Synes også du har fått ett flott uttrykk, du ser at han lever for musikken, og ikke bare spiller den. Når det gjelder mikrofonkabelen så synes jeg ikke den gjør noe, det er jo tross alt en viktig del av mikrofonen. Men skal du kutte, kan du liksågodt kutte rett over den røde kabelen,eller kanskje rett over skjorteærmene for og få ett ende tettere uttrykk. Men dette er ett godt konsertbilde.


hilsen john...
Audun B.

Her har du fanget innlevelse! Jeg kan nesten høre hvordan blåtonene går gjennom kroppen hans og blir blåst ut av munnspillet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu