Bildet inngår i albumet Scener fra Tromsø by -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger231
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_490517} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
anders s.
spennende bilde
skyggene fra di små træra(vet ikke hva disse vekstene heter):-) og den tette tåka skaper en helt spesiell stemning i bildet
at en ikke kan se sola tydelig er også med på å forsterke den spesielle stemninga
uansett nøkkelingrediensen i dette bildet er menneskene,uten dem hadde nok bildet blitt litt for "tamt"
at di to personene gror litt sammen er kanskje et minus,men samtidig så er det noe spenning i dette momentet også
komposisjonen fungerer bra i mine øyne,men et kutt i venstre bildekant kunne muligens også ha fungert bra
mvh anders
Per Einar G.
Liker det tunge preget som viser høstvær og personene i bildet som haster avgårde. Godt fanget med et artig ganglag på personen nærmest i bildet. Ellers sa Anders Selland det greit hva skygger angår. Liker godt din komposisjon og solen som nesten bryter igjennom tåkelaget.

Mvh
Per E.
Inger-Lise S.
Et stemningsfullt bilde, hvor stemningen forsterkes ved bruk av sv/hv. Liker utnyttelsen av bildeflaten godt. Fint spill mellom lys og skygge her.

Hilsen Inger-Lise
Terje A.
Støtter de over ang. komp. lys og skygge.
Den nærmeste personen går med bøyd nakke,rygg og knær,ser deprimert ut! Har han vært på moltetur uten å finne ei eneste molte?
Liker at de går fra det lyse og er på vei ut av bildet.
Mvh Terje
Roger H.
Et litt poetisk bilde du har her Thorbjørn. Sammspillet mellom lyset og vegetasjonen skaper stemningen sammen med de to på vei ut av bildet. Ganglaget er nevnt, det er jo så bra. Likte dette og har ingen forslag til endringer.
Marit O.
Liker tonene og stemningen her,at perjonene kommer fra lyse og beveger seg ut og inn i mørke,skaper stemning og spening!
Utrolig artig positur på han fremste persjonen!
Flott og spennende bilde Thorbjørn!


Mvh Marit
Espen S.
Spennende stemning med elementer som er velplassert i bildet. Det er selvfølgelig personene som gjør bildet, og særlig den lute holdninga, og at de er på vei ut. Jeg ville imidlertid kuttet i overkant og/eller i nederkant Føler personene trenger å være litt mer fremtredene, og gjerne litt mindre av "kjedelige" elementer som veien og tromsøpalmer (eller hva detnå er i forgrunnen) Og kuttet litt i høyre kant, slik at treet(?) i bakkant kom bort.

Mvh
Espen Seierstad
Fred S.
Jeg likte umiddelbart dette bildet; selv om jeg halvt automatisk kikket etter et påskudd til å beskjære bildet. Finner ingen påskudd, de to vandrerne må ha så mye rom.
Noe "heim fra moltetur"-preg er jeg ikke i stand til å se her, disse vandrerene er mer "eksistensielle", som f. eks. tatt ut fra en sekstitalls svart/hvit Fellini-film som akildrer små mennesker kår. En bøyd nakke forteller kanskje om slit og nedtrykthet, men kan også tolkes som det å "gå på med krum rygg". Har mest sans for det siste, jeg syns jeg ser god framdrift her.
Pent lys, og skjermplantene som kaster lange skygger mener jeg er et pluss for bildet som helhet.

fred s
Wilko J.
Dette er et bilde som får min oppmerksomhet med en gang...Fine gråtoner. Likte komposisjonen. Holdningen til han høye ser tungt ut. Enten han er meget høy og har fått seg en dårlig holdning eller han er bare sliten? dette likte jeg....fin analog preg

Mvh Wilko
Thorbjørn R.
Mange takk for kommentarene, med fine tolkninger.

Bildet er tatt i Tromsø, tidlig en morgen nå i høst. Planten som skaper skygger er den såkalte Tromsøpalmen.

Mvh Thorbjørn
Øyvind S.
Den krumme lange nakken og det tredje benet blir jo bonusen hvis man vil lage seg en historie og det er vel det som gir en ekstra styrke i bildet , rent visuelt blir de horisontale linjene i front bærende i forhold til dimensjoner og dybde.. reflekser og skygger i forgrunnen og det varsomme gjennomslaget av solen settter en mystisk stemning..dette står fjellstøtt som vist her..
Øyvind

Avsluttet .
Uten å lese kommentarene før meg her, så synes jeg at det er "spenninger" i dette motivet som engasjerer, først og fremst pga. bruken av lys, skygger og linjer. Det litt udefinerbare innholdet (helheten) innenfor denne rammen gjør det mer severdig.
Håvard F.
Flott bilde som får meg til å lure. Holdningen til mannen gjør til dette.
Bra Thorbjørn
mvh
Håvard
Thorbjørn R.
Tusen takk for ytterligere kommentarer.

Det setter jeg stor pris på.

Mvh Thorbjørn
Bente R. D.
Spennende lys. God komposisjon og en handling som umiddelbart ikke forteller hele historien. Litt mystisk, ensomt og trist. Veien i forgrunnen med Tromsøpalmen? som skiller mellom vei og gangvei fungerer bra. Dette bildet fungerer best i svart-hvitt og slik du framstiller det. Farger ville ha tatt fokus vekk fra innholdet og stemningen.

Bente
Jon K. L.
Flott fanget og særegen holdning på fotgjengerne. Fin og litt dyster stemning godt hjulpet av sort/hvitt. Mulig jeg synes at veien i forgrunnen kunne vært kuttet bort. Da ville også formatet blitt litt mer spennende.

Jon K.
Andreas S.
Et bilde man kan fundere litt over, og da har du truffet bra synes jeg. Liker godt komposisjonen din sammen med flott lys og fint toneomfang.

/Andreas
Thorbjørn R.
Mange takk for ytterligere kommentarer.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu